شکیبا افزود: تماس با گوشت آلوده، خون
آبه و امحا و احشاء و سایر اجزای دام و یا خوردن آنها بویژه زمانی که نیم پخته
باشند، میتواند موجب انتقال ویروس شود.
وی اظهار کرد: همچنین کنه میتواند یکی
از ناقلین این بیماری به انسان باشد، همانطور که ویروس این بیماری از طریق کنه به
دام منتقل میشود.
شکیبا گفت: با ورود ویروس به
بدن علائمی مشابه سرماخوردگی همراه با تب از جمله حالت تهوع، سردرد، عرق کردن و
کوفتگی بدن بروز پیدا میکند.
وی افزود: بعد از مدتی بیماری وارد
مرحله اصلی شده و پلاکت خون کاهش مییابد و پس از آن فرد دچار خونریزی شده و از
مجاری مختلف بدن از جمله بینی خون خارج میشود و عمده خونریزیها بصورت زیرپوستی
است و در صورت عدم درمان، احتمال مرگ وجود دارد.
شکیبا با بیان اینکه میزان مرگ و میر
این بیماری 30 درصد است، گفت: خطرناک شدن این بیماری بسته به تشخیص به موقع و
درمان به موقع دارد و افراد باید با بروز نشانههای بیماری هرچه سریعتر برای درمان
اقدام کنند.
وی افزود: برای مصرف گوشت نیز توصیه
میشود افراد حتما گوشت تازه را به مدت 24 ساعت در درمای صفر تا چهار درجه یخچال
نگه داشته و سپس مصرف کنند، زیرا در این شرایط عمده ویروس های داخل گوشت از بین میرود.
انتهای پیام/پ