بارها پیش آمده که با تخمه آفتابگردان در دورهمی هایتان از میهمانان پذیرایی کرده اید، متخصصان علوم تغذیه فواید و خواص مختلفی را برای مغز تخمه های گل آفتابگردان متصور هستند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ همانطور که می‌دانید، تخمه‌های آفتابگردان از جمله تنقلات محبوب ایرانی‌ها به حساب می‌آید که میزان مصرف بالایی دارد.

این دانه‌های گیاهی سرشار از خواص مختلفی بوده، اما استفاده بی رویه از آنها مضراتی را نیز به همراه دارد.

میزان پروتئین بالا، ویتامین‌های E و B و همچنین انواع مواد معدنی از جمله آهن، منیزیم و کلسیم می‌باشد. اما همانطور که اشاره شد، مصرف بی رویه تخمه‌ها باعث اضافه وزن، جوش‌های روی صورت و بدن، همچنین درد معده می‌شوید. 

پس بهتر است با استفاده متعادل از این دانه‌های خوشمزه، از خواص بی نظیر آن بهره‌مند شوید.

خواص تخمه آفتابگردان+ اینفوگرافیک

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۱ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶
دادا آخه نیمیشد نخوری...اینا خیلی خوشمزس ....
آخرین اخبار