به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛دبیر پنجمین جشنواره بهار نارنج امروز گفت:این جشنواره با هدف معرفی محصول بهار نارنج و خواص دارویی آن و همچنین حفظ و احیاء آداب و رسوم محلی گیلان برگزار شد. علی شفیعی افزود : دراین جشنواره موسیقی و بازی های بومی - محلی اجرا شد.
وی اضافه کرد : در حاشیه برگزاری جشنواره بهار نارنج نمایشگاهی با 36 غرفه ، صنایع دستی ، و عرقیات به معرض نمایش و فروش گذاشته شد.
دبیر پنجمین جشنواره بهار نارنج لنگرود با بیان اینکه از شکوفه های این درختان برای تهیه مربا ، شربت و عرق تهیه می شود تصریح کرد: 2 هزار نفر از این جشنواره یک روزه دیدن کردند.