قریب الرحمن سعید، یکی از سخنگویان حزب اسلامی گفته است که فهرست ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ تن را که قبلا دربخش هاى نظامى فعالیت داشته اند اما ترک وظیفه کرده بودند، به وزارت دفاع سپرده شده است.
وی بیان داشت:بر اساس تفاهم نامه صلح با حکومت افغانستان بسیار زود آن عده اعضای این حزب که قبلاً در نیروهای دفاعی وظیفه اجرا کردهاند دوباره در آنجا جابجا میشوند.
وی اظهار داشت: از کسانیکه که کار گرفته می شود کار داده شود و کسانیکه به تقاعد نزدیک هستند و یا تقاعد کرده اند برای آنان تقاعد داده شود و این پروسه بر اساس تفاهم نامه پیش می رود.
قریب الرحمن سعید از این افراد به عنوان اعضای برجسته حزب یاد کرده و گفته که آنان تجربه نظامی دارند. این درحالیست که جنرال دولت وزیری، سخنگوی وزارت دفاع ازاین لیست اظهار بى اطلاعى مى کند .
در ماده چهارده هم تفاهمنامه صلح میان حکومت افغانستان و حزب اسلامی آمدهاست که حکومت افغانستان افراد و قوماندانان مناسب در حزب اسلامی که توانایی داشته و در بخش نظامی و امنیتی کار کرده اند جذب مینماید.
احمد فرزان، رئیس دبیرخانه اجرائی روند صلح میگوید که آنان به دلیل نداشتن اطلاعات بیشتر درباره افراد معرفی شده، دوباره آنرا به حزب اسلامی مسترد کرده تا جزئیات بیشتر به این نهاد بدهد.
وی افزود: حزب اسلامی فقط یک جدول شامل اسامی افراد را روان کرده بود. نیاز است که هرکسی را که حزب اسلامی پیشنهاد میکند باید هویت افغانیاش ثابت شود و تذکره افغانستان را داشته باشند.
وی تصریح کرد: حزب اسلامی باید سندی به این دبیرخانه ارائه کند که این افراد عضو حزب بوده و سابقه کاری آن در کدام بخش است. علاوه بر آن مشخص شود که درجه نظامی آنان چه است.
شفقنا نوشت: این در حالی است که دولت وزیری، سخنگوی وزارت دفاع افغانستان درباره فهرستی که حزب اسلامی مدعی است به دولت داده اظهار بیاطلاعی میکند.
وزیری اظهار داشت: هر شهروند افغانستان که شرایط استخدام در ارتش را دارا باشند، میتوانند درخواست بدهند.
وی خاطر نشان کرد:افرادی که آموزش نظامی دارند، در وزارت دفاع افغانستان ثبت است و میتواند از این طریق درجه آنان را مشخصکرد.
وی تاکید کرد: تمام درجهداران و سربازان که وارد ارتش ملی افغانستان میشوند، مطابق قانون اساسی باید عضو حزب سیاسی نباشند و از عضویت حزب خود استعفا دهند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید