وی طرح مهم اجرا شده در بخش دیشموک را شامل توسعه و احداث شبکه در روستاهای عمارت سردو، کلات بنه راه، توسعه برق روستایی اسفندان، لاوه پاتل، پلنگو چندار و کاهش تلفات سیم به کابل روستاهای بناری، گراب علیاسفلی، باغ کلک، روستای انجیره و توسعه روشنایی معابر شهری دیشموک ذکر کرد.
پرویزی عنوان کرد: در حوزه برق رسانی در دولت یازدهم در بخش دیشموک 14 میلیارد و 492 میلیون ریال هزینه شده است.
وی اصلاح و بهینه سازی شهری قلعه رئیسی، توسعه و احداث شهری قلعه رئیسی و روستاهای این بخش، کاهش تلفات قلعه رئیسی و توسعه روشنایی روستایی را از مهم ترین پروژه های اجرا شده در بخش چاروسا ذکر کرد.
پرویزی افزود: 6میلیارد و 453 میلیون ریال در دولت یازدهم در بخش قلعه رئیسی در حوزه برق رسانی هزینه شده است.
رئیس شرکت برق کهگیلویه طرح های اجرا شده در بخش های مرکزی و سوق را بیشتر در زمینه توسعه و احداث شهری و روستایی، اصلاح و بهینه سازی شهری و روستای، تبدیل سیم به کابل در حوزه روستایی و بهره برداری و تعمیرات و نگهداری شبکه ها ذکرکرد.
پرویزی تصریح کرد: بیش از 89 میلیارد و 698 میلیون ریال مبلغ هزینه شده در 2 بخش مرکزی و سوق شهرستان کهگیلویه در حوزه برق رسانی بوده است.
وی اضافه کرد: تعداد مشترکان از 35 هزار و 921 در سال 92 به بیش از 39 هزار مشترک در سال 95 افزایش یافته است.
پرویزی طول شبکه فشار متوسط در سال 92 را 715 کیلومتر دانست و گفت: در دولت یازدهم طول شبکه فشار متوسط به 725 کیلومتر افزایش یافته است.
وی افزود: طول شبکه فشار ضعیف نیز از 900 کیلومتر در سال 92 به 925 کیلومتر تا پایان سال 95 افزاش افته است.
رئیس شرکت برق ناحیه کهگیلویه گفت: در سال 92 یکهزار و 565 دستگاه ترانس در حوزه برق رسانی این شهرستان وجود داشت که این تعداد در دولت یازدهم به یکهزار و 605 دستگاه ترانس افزایش یافت.
پرویزی افزود: درصدکاهش تلفات انرژی از 24 درصد دولت گذشته به 13درصد در دولت تدبیر و امید رسیده است.
شهرستان کهگیلویه با 132 هزار نفر جمعیت دارای چهارشهر، چهار بخش و 10 دهستان است.
این شهرستان دارای 365 روستای بزرگ و کوچک نیز است.
انتهای پیام/ش