به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین فتاحی اظهار کرد: کار برداشت از سطح 3
هزار و 600 هکتار از مزرعه های کشت شده آغاز شده و تا اواسط خرداد ماه
ادامه خواهد داشت.
وی گفت: بیش از 80 درصد کار برداشت محصول جو با استفاده از کمباین و مابقی آن بصورت دستی برداشت می شود.
وی
با بیان این که 10 کمباین برای برداشت محصول جو مورد استفاده قرار می گیرد
افزود: امسال با توجه به خشکسالی، گرمای هوا و توفان های شدید پیش بینی می
شود میزان برداشت محصول کاهش 20 درصدی داشته باشد.
فتاحی تصریح کرد: عمده محصول جو آران و بیدگل از بخش های کویرات و سفید شهر این شهرستان برداشت می شود.
وی
بیان کرد: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان در تلاش هستند تا با آموزش
کشاورزان و گسترش آبیاری نوین و مدرن به جای سنتی، بیشترین استفاده از
منابع آبی موجود شود تا از هدر رفت آب جلوگیری شده و این امر موجب گسترش و
توسعه محصولات کشاورزی شود.