به گزارش
گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ایندیپندنت؛ صنعت گردشگری یکی از راههای توسعه در عرصه اقتصادی در سراسر جهان به حساب میآید و هر کشور تلاش میکند گردشگران بیشتری را به خود جذب کند. اما در برخی نقاط جهان، مردم پذیرای گردشگران نیستند و تمایل ندارند غریبهها را در میان خود ببینند. برخی از نقاطی که توصیه میشود گردشگران فکر سفر به آنها را از ذهن خود بیرون کنند عبارتند از:
جزایر کو کای (تایلند): باوجود آنکه تقریبا بیشتر شهرهای تایلند در تمام فصول سال پذیرای سیل گستردهای از گردشگران هستند؛ جزایر "کو کای" که فاصله اندکی با پوکت دارند، علاقهای به میزبانی از گردشگران ندارند؛ زیرا تقریبا 80 درصد از صخرههای طبیعی در این جزایر بر اثر رفت و آمد بیاندازه گردشگران تخریب شده است. مقامات دولتی به دنبال تصویب قانونی در ممنوع کردن ورود گردشگران به این جزایر هستند.
بوتان: این کشور کوچک پادشاهی در ارتفاعات هیمالیا واقع شده و معمولا کسی در آن به ورود گردشگران روی خوش نشان نمیدهد. بوتان در سال 1974 به استقلال رسید. در این کشور برای گردشگران اقامت هزینه بالایی در بر خواهد داشت، بطوریکه اقامت روزانه در بوتان برای هر گردشگر 190 پوند هزینه در پی دارد.
بارسلون (اسپانیا): "ادا کولائو"، نخستین شهردار زن بارسلون، در سال 2015 این مسئولیت را بر عهده گرفت و به روشنی اعلام کرد: نمیخواهیم شهرمان به یک مغازه ارزان قیمت سوغاتی تبدیل شود.
وی برای اثبات اظهارات خود، شهر ونیز را مثال زد و پس از آن اعطای مجوز به ساخت هتل و مهمانسراهای جدید را متوقف کرد. کولائو به دنبال تعیین مالیات برای گردشگران و حتی محدود کردن تعداد گردشگران وارد شده به این شهر است.
آمستردام (هلند): اوضاع این روزهای آمستردام نشان میدهد سیاستهای این شهر علیه گردشگران تدوین شده است. مدیر اجرایی بخش بازاریابی آمستردام در این باره توضیح داد: شهرها به دلیل هجوم گردشگران در حال نابود شدن هستند. قرار نیست دیگر کسی در مراکز تاریخی رفت و آمد داشته باشد. بسیاری از شهرهای کوچک تاریخی در اروپا به دست گردشگران تخریب شدهاند. ما دیگر حتی یک یورو هم صرف بازاریابی در آمستردام نمیکنیم. ما نمیخواهیم مردم بیشتری به شهرمان بیایند. ما از مردمی که هیچ احترامی برای ماهیت سهر قائل نیستند، استقبال نخواهیم کرد.
چشمههای آب گرم اونست (ژاپن): گردشگران ژاپن علاقه بسیاری به چشمههای آب گرم طبیعی این کشور دارند. بسیاری از گردشگران خارجی بر روی بدن خود خالکوبی دارند که با فرهنگ ژاپنی کاملا در تضاد است. در بسیاری از ورودیهای چشمههای آب گرم ژاپن از گردشگران خواسته میشود اگر نقش و نگاری بر روی بدن خود دارند، حتما آن را بپوشانند. معمولا گردشگران خارجی به این موضوع اهمیت نمیدهند و در سالهای اخیر مشکلات فرهنگی بیشماری را بوجود آوردهاند.
سانتورینی (یونان): پیشتر این بندرگاه زیبا و معروف، به یکی از مقاصد کشتیهای تفریحی تبدیل شده بود؛ بطوریکه روزانه 10 هزار گردشگر به این شهر بندری وارد میشدند. در سال 2016 مسئولان سانتورینی اعلام کردند دیگر بس است! آنها قوانین سختگیرانهای در مهار تعداد کشتیهای تفریحی وضع کردند بطوریکه هماکنون تعداد گردشگران وارد شده به این شهر به 8 هزار نفر کاهش یافته است. قوانین دیگری نیز وضع شده که احتمالا از تابستان سال جاری به اجرا گذاشته میشوند.
سینک تر (ایتالیا): این شهر زیبای ساحلی در فهرست شهرهای تاریخی یونسکو ثبت شده است. مقامات این شهر برای کاهش تعداد گردشگران، در فوریه 2016 اعلام کردند یک سامانه فروش بلیت راهاندازی خواهند کرد. با اجرایی شدن این سامانه، تعداد بازدیدکنندگان سینک تر از 2.5 میلیون نفر به 1.5 میلیون نفر کاهش یافت.
آرلینگتن (تگزاس): در یک نظرسنجی که سال 2015 میان 37 هزار سایت گردشگری در آمریکا انجام شد، شهر آرلینگتن تگزاس با بیشترین آرا به عنوان بدترین شهر برای گردشگران معرفی شد. رفتار گستاخانه مردم شهر و شیوه برخورد آنها با گردشگران عامل اصلی این انتخاب بود. جالب آنکه در این نظرسنجی نیویورک و لاس وگاس در رتبههای دوم و سوم بدترین مقاصد گردشگری آمریکا قرار گرفتند.
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/