در طول سالیان اخیر،فروشگاه های زنجیره ای بارشد قابل توجه روبرو شده اند،موضوعی که به اعتقاد برخی فرصتی ویژه محسوب می شود که دست واسطه ها و دلالان را کوتاه می کند و برخی دیگر معتقدندتعطیلی و ورشکستگی اصناف خُرد از نتایج آن خواهد بود.

توسعه فروشگاه های زنجیره ای،تهدید است یا فرصت؟به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،در طول سالیان اخیر،فروشگاه های زنجیره ای از رشد قابل توجه و محسوسی برخوردار بوده اند.

به واقع،در بسیاری از نقاط کشور،علی الخصوص کلانشهرها و مناطق پر  جمعیت شاهد رشد قارچ گونه این مراکز و فروشگاه ها هستیم،روندی که با عنایت به شرایط موجود،افزایش هر چه بیشتر آن در آینده نیز نزدیک به یقین به نظر می رسد،زیرا سیاست گذاری های تعریف شده بر چنین امر و هدفی متمرکز است.

در ذیل این گزارش،محاسن و معایب یا به تعبیر دیگر تهدید ها و فرصت های رشد فروشگاه های زنجیره ای مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
 
عرضه محصولات با حداقل سود و قیمت،حق جامعه مصرف کننده است

سعید شرکایی،دانش آموخته رشته اقتصاد،در گفت و گو خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،با اشاره به سازنده بودن رشد و توسعه هر چه بیشتر فروشگاه های زنجیره ای اظهار داشت:یکی از محاسن ملموس چنین مراکزی به تخفیف هایی باز می گردد که در عرضه محصولات لحاظ می شود.

وی افزود:باز خورد این تخفیف ها برای جامعه مصرف کننده تهیه و خرید اقلام مورد نیاز با حداقل سود دریافتی و حداقل نرخ تعیین شده می باشد،به نحوی که قریب به 10 تا 20 درصد و در  مواقعی،30 تا 40 درصد تخفیف،مشمول این اقلام می شود.

شرکایی عنوان کرد:در چنین شرایطی،سرجمع هزینه های خانوار در طول ماه با کاهش محسوسی همراه می شود و به اعتقاد بنده این موضوع برای خانوارهای ایرانی یک فرصت و مزیت ویژه محسوب می شود.

کارشناس اقتصادی گفت:از سوی دیگر،با وجود چنین مراکز و فروشگاه هایی دیگر نیازی به راه اندازی فروشگاه های خاص در طول سال،تحت عنوان کنترل بازار،از تولید به مصرف و...نخواهیم بود.

وی افزود:به واقع،با فعالیت فروشگاه های زنجیره ای،دست دلالان و واسطه ها نیز کوتاه می شود و این توفیق به نفع جامعه مصرف کننده در کشور خواهد بود.

    اشتغالزایی فروشگاه ای زنجیره ای به چه میزانی است؟

برخی دیگر از کارشناسان اقتصادی،فرصت های شغلی ایجاد شده در سایه فعالیت فروشگاه های زنجیره ای را فرصتی قلمداد می کنند که می تواند به کاهش بار مشکلات بیکاری و محدودیت های شغلی جاری و ساری در جامعه معطوف شود.

چندی پیش،امیر خسرو فخریان،رئیس اتحادیه کشوری فروشگاه های زنجیره ای در گفت و گویی با رسانه ها عنوان کرد:قریب به 25 هزار نفر در فروشگاههای زنجیره ایِ فعال در کشور مشغول به فعالیت هستند.

آنچنان که وی عنوان داشته،مقرر است تلاش ها برای افزایش و توسعه هر چه بیشتر فروشگاه های مذکور در سال 96 نیز ادامه یابد.

البته رشد فروشگاه های زنجیره ای منتقدانی را نیز در مقابل خود می بیند،نقادانی که برخلاف حامیان این ایده و طرح،تعطیلی اصناف خُرد و به خطر افتادن فرصت های شغلی مربوطه را یکی از تهدیدهای جدی فعالیت روز افزون فروشگاه های مذکور عنوان می کنند.

فرشید نیک سیرت،محقق و پژوهشگر اقتصادی در گفت و گو خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،در تشریح تهدیدهایِ فعالیتِ فراتر از قاعده و ظرفیت فروشگاه های زنجیره ای گفت:بر اساس گزارش های منتشر شده موجود فعالیت هر فروشگاه زنجیره ای تا شعاع 5 کیلومتر بر فعالیت اصناف خرد تاثیر می گذارد.

وی افزود:به تعبیر دیگر،اصنافی که در دایره این شعاع قرار می گیرند دچار کسادی خواهند شد که البته ضریب و میزان این کسادی متغیر است و نمی توان عدد و رقم مشخصی را برای آن تعیین کرد،زیرا به فراخور موقعیت جغرافیایی،شرایط محیطی،تعداد جمعیت،دسترس پذیری و...این میزان از کسادی متغیر می باشد.

نیک سیرت عنوان کرد:به نظر بنده،فعالیت فروشگاه ای زنجیره ای یک ضرورت است،اما در طول دو سال گذشته تعدد و تکثر راه اندازی فروشگاه ای اینچنینی بسیار افسار گسیخته و فراتر از نیاز و ظرفیتِ نظامِ تقاضا به نظر می رسد که می طلبد با رعایت تعادل لازم،در این خصوص چاره اندیشی شود.

محقق و پژوهشگر اقتصادی گفت:به هر حال راه اندازی یک فروشگاه ها زنجیره ای مستلزم صرف هزینه هایی  بسیاری است که در صورت هدایت چنین هزینه ها و سرمایه گذاری هایی به سمت راه اندازی و فعالیت واحدهای تولید خرد و متوسط می توان به توفیقات شایسته تری در بخش اقتصاد نائل شد.

   پشت پرده تخفیف های آنچنانی فروشگاه های زنجیره ای چیست؟

در این میان،مُعَمای تخفیف های 10 ،20 ،30، و بعضا 50 تا 60 درصدی فروشگاه های زنجیره ای به معادله ای پیچیده برای اصناف و برخی از افراد و گروه های اجتماعی مبدل شده است.

سئوال این است در شرایطی که اقتصاد کشور و تولید کنندگان محصولات مواد غذایی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند بر چه اساسی تخفیف های سنگین اینچنینی لحاظ می شود.

عیسی وحدت بخش،محقق و پژوهشگر حوزه اقتصادی،در گفت و گو خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،در خصوص پشت پرده تخفیف های بالای فروشگاه های زنجیره ای گفت:بر اساس برخی گزارش های موجود،بخشی از این تخفیف ها به قراردادهای منعقد شده میان مدیریت مرکزی فروشگاه های زنجیره ای با تولید کنندگان باز می گردد که به واقع با پیش خرید محصولات تولیدی،امکان لحاظ نمودن آن فراهم می شود.

وی افزود:برای تولید کننده،مقرون به صرفه است که هزینه حجم انبوهی از میزان تولید را نقدا دریافت کند و بعد از تولید بدون خواب محصول در انبار آن را روانه فروشگاه های زنجیره ای نماید.

وحدت بخش گفت:البته در خصوص این ساز وکار،گزارشی رسمی منتشر نشده اما طی بررسی که بنده شخصا از متولیان تعدادی از این فروشگاه های داشته ام به این امر اشاره داشته اند که استدلال و روش چندان غیر منطقی نیز به نظر نمی رسد.

محقق و پژوهشگر اقتصادی گفت:برخی از این تخفیف ها نیز غیر واقعی به نظر می رسد و بر اساس برخی از گزارش های واصله،ظاهرا قیمت درج شده بر روی کالاها فراتر از ارزش واقعی آن می باشد و  با کسر میزان تخفیف لحاظ شده از قیمت درج شده،هزینه تمام شده محصول و سود فروشگاه های عرضه کننده تامین می شود.

وی افزود:به عنوان نمونه،در برخی اقلام،قیمت تعیین شده در شرایطی 10 هزار تومان مرقوم شده که ارزش واقعی آن 7 هزار تومان است و با لحاظ کردن تخفیف 40 درصدی،قیمت و نرخ آن محصول 6 هزار تومان محاسبه می شود که در واقع تخفیف واقعی اعمال شده تنها هزار تومان می باشد.

وحدت بخش گفت:صحت و  سقم این گزارش ها به بررسی  های هر چه بیشتری نیازمند است و امید آن می رود دستگاه های نظارتی با ورود به این موضوع،واقعیت را کشف و به عموم  مردم منعکس کنند.

وی در خاتمه در خصوص فعالیت فروشگاه های زنجیره ای در کشور و محاسن و معایب  یا تهدیدها و فرصت های احتمالی آن یادآور شد:به اعتقاد بنده،افراط و تفریط در هر موضوعی مخرب است و در خصوص فعالیت فروشگاه های زنجیره ای و تعدد و تکثر آن نیز،این قاعده،مصداق دارد و باید تدبیری اتخاذ شود که با در نظر گرفتن ملاحظات موجود مبنی بر حمایت از جامعه مصرف کننده،توامان منافع  اصناف و ظرفیت های بالقوه ای که در سایه فعالیت آنها در عرصه اشتغالزایی وجود دارد،تحت الشعاع رشد و توسعه فراتر از ظرفیت فروشگاهای زنجیره ای قرار نگیرد.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۲۶ تير ۱۳۹۷
متاسفانه یک مافیای اقتصادی تحت عنوان فروشگاه های زنجیره ای تخفیف ۶۰ درصدی به راه افتاده که تنها هدفش نابود کردن کسب و کار مغازه های خرده فروشی خوار و بار است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۹ ۲۶ تير ۱۳۹۷
✅ معمای تخفیف های عجیب فروشگاه رفاه / ۵٠ درصد تخفیف از فروشگاه می رود یا تولید کننده!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۲۳ تير ۱۳۹۷
اولین تهدید نابود کردن کسب و کار سوپرمارکت های محله ای و بیکار شدن هزاران نفر کسبه خرده فروش و ایجاد نارضایتی شدید در بین بازاریان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۳ ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
سازمان تعزیرات: اگر تخفیفات فروشگاه‌های زنجیره‌ای مشکلاتی به وجود آورد، برخورد می‌کنیم
رییس سازمان تعزیرات: اگر تخفیفات فروشگاه‌های زنجیره‌ای از کیفیت کالا کم کند و یا در روند قیمت‌گذاری مشکلاتی به وجود آورد، برخورد می‌کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۰ دی ۱۳۹۶
وزارت صنعت و معدن و تجارت باید قیمت واقعی برخی اجناس مثل دستمال کاغذی و نوشابه و پودر ژله و شربت و آبمیوه را از کارخانه جات تولیدکننده بخواهد تا امکان دادن تخفیفات ۶۰ درصدی توسط فروشگاه های زنجیره ای از بین برود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۹ دی ۱۳۹۶
فروشگاه تعاونی مصرف سازمان آب منطقه ای رقیب بخش خصوصی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۴ ۱۹ دی ۱۳۹۶
فروشگاه ها با دادن تخفیفات ۴۰ درصدی, کاسب خرده فروش مواد غذایی را نابود کرده, اغلب سوپرمارکتها ورشکسته شدند و بیکار به علت ارزان فروشی...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۱۵ آذر ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۱ ۱۵ آذر ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای بدون تامین پارکینگ خودرو باید تعطیل شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۶
احتمالا یه فرصت به حساب میاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۶
تمام کارخانه جات تولیدی وشرکت های پخش مواد غذایی و بهداشتی باید فاکتور رسمی صادر کنند و این فاکتور را به سازمان امور مالیاتی ارایه دهند تا سازمان امور مالیاتی بتواند مقدار خرید فروشگاه های زنجیره ای و میزان خرید مغازه های خرده فروشی را رصد کند, وقتی همه فروشگاه ها مجبور شوند دقیقا به میزان خرید اجناس, مالیات بپردازند هیچ گاه ارزان فروشی نمیکنند ولو به بهانه فروش بیشتر, چون میدانندکه سود ۱۵ تا ۲۰ درصدی خرده فروشی برای جبران هزینه کارگر و قبوض آب و برق و گاز و مالیات و عوارض شهرداری مغازه است پس,امکان ارزان فروشی وجود ندارد به میزان کمتر از قیمت روی جلد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
خدا کنه قبض برق و گاز این فروشگاه های زنجیره ای آنچنان زیاد شود که همه این فروشگاه ها ورشکسته شده و مجبور شوند شغل خود را عوض کنند - در این صورت کسبه خرده فروش یک نفس راحت میکشند و کسب و کارشان رونق می گیرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۱ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای پرشده از خانوم های فروشنده جوان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای باعث بیکاری و ورشکستگی هزاران مغازه سوپرمارکت شدند و این فروشگاه ها حتی برای یک نفر کارگر مرد بیکار, لیست بیمه تامین اجتماعی رد نکردند پس اشتغالی ایجاد نکردند,
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای باعث بیکاری و ورشکستگی هزاران مغازه سوپرمارکت شدند و این فروشگاه ها حتی برای یک نفر کارگر مرد بیکار, لیست بیمه تامین اجتماعی رد نکردند پس اشتغالی ایجاد نکردند,
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۹ آبان ۱۳۹۶
صنف بنکداران و مغازه داران باید به بخش خصوصی واگذار بشه و با حذف واسطه ها کالاهای مصرفی با نظارت دولت از تولید کننده به مصرف کننده ارائه بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای ارزانسرا مثل کوروش ورفاه عامل ایجاد ترافیک در شهرها میشه و عامل رکود کسب و تعطیلی هزاران مغازه بقالی و سوپرمارکت میشه چون اجناس را ۱۰ تا ۶۰ درصد زیر قیمت روی جلد می فروشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۴ ۰۲ آبان ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای ارزانسرا مثل کوروش ورفاه عامل ایجاد ترافیک در شهرها میشه و عامل رکود کسب و تعطیلی هزاران مغازه بقالی و سوپرمارکت میشه چون اجناس را ۱۰ تا ۶۰ درصد زیر قیمت روی جلد می فروشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۶
با سلام, بخشی از سبدکالایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توسط سوپرمارکت ها و بقالی های محله توزیع شود, متاسفانه در حال حاضر تمام سبد حمایت غذایی نیازمندان یا بن خوار و بار کارمندان در فروشگاه رفاه توزیع میشود, در حالیکه قبلا اجناس کوپنی مثل قند و شکر و پنیر و حبوبات و روغن جامد توسط سوپرمارکت های محله توزیع میشد و یک درآمد ثابتی نصیب کسبه خرده فروش میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۶
با سلام, بخشی از سبدکالایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توسط سوپرمارکت ها و بقالی های محله توزیع شود, متاسفانه در حال حاضر تمام سبد حمایت غذایی نیازمندان یا بن خوار و بار کارمندان در فروشگاه رفاه توزیع میشود, در حالیکه قبلا اجناس کوپنی مثل قند و شکر و پنیر و حبوبات و روغن جامد توسط سوپرمارکت های محله توزیع میشد و یک درآمد ثابتی نصیب کسبه خرده فروش میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۶
با سلام, بخشی از سبدکالایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توسط سوپرمارکت ها و بقالی های محله توزیع شود, متاسفانه در حال حاضر تمام سبد حمایت غذایی نیازمندان یا بن خوار و بار کارمندان در فروشگاه رفاه توزیع میشود, در حالیکه قبلا اجناس کوپنی مثل قند و شکر و پنیر و حبوبات و روغن جامد توسط سوپرمارکت های محله توزیع میشد و یک درآمد ثابتی نصیب کسبه خرده فروش میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۶
با سلام, بخشی از سبدکالایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توسط سوپرمارکت ها و بقالی های محله توزیع شود, متاسفانه در حال حاضر تمام سبد حمایت غذایی نیازمندان یا بن خوار و بار کارمندان در فروشگاه رفاه توزیع میشود, در حالیکه قبلا اجناس کوپنی مثل قند و شکر و پنیر و حبوبات و روغن جامد توسط سوپرمارکت های محله توزیع میشد و یک درآمد ثابتی نصیب کسبه خرده فروش میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۲۸ مهر ۱۳۹۶
با سلام, بخشی از سبدکالایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی توسط سوپرمارکت ها و بقالی های محله توزیع شود, متاسفانه در حال حاضر تمام سبد حمایت غذایی نیازمندان یا بن خوار و بار کارمندان در فروشگاه رفاه توزیع میشود, در حالیکه قبلا اجناس کوپنی مثل قند و شکر و پنیر و حبوبات و روغن جامد توسط سوپرمارکت های محله توزیع میشد و یک درآمد ثابتی نصیب کسبه خرده فروش میکرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۰ ۲۶ مهر ۱۳۹۶
دریافت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده از فروشگاه های زنجیره ای که ارزان فروشی میکنند و با دادن تخفیفات فراوان - کمر کاسب خرده فروش را شکستند چون فروشگاه های زنجیره ای اجناس تکی را به قیمت عمده می فروشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۶
مردم دنبال جنس ارزان هستند و هرفروشگاهی که اجناس خود را یک ریال ارزان تر, بدهند مورد استقبال مردم است پس با این اوصاف سوپرمارکتها و کسبه خرده فروش هیچ شانسی برای رقابت با فروشگاه های زنجیره ای که تخفیف میدهند ندارند پس دو راه حل بیشتر متصور نیست, یا بقالی ها و سوپرمارکت ها باید کسب وکار خود را جمع کنند و بیکار شوند و اتاق اصناف هیچ مجوزی برای ایجاد سوپرمارکت های جدید ندهد یا جلوی ارزان فروشی فروشگاه های زنجیره ای گرفته شود چون این فروشگاه ها, اجناس را به قیمت عمده فروشی ارایه میدهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۴ ۱۱ مهر ۱۳۹۶
این فروشگاه های زنجیره ای به علت جذب مشتری فراوان - هم به کسب و کار سوپرمارکت ها و خرده فروش های مواد غذایی آسیب می زنند هم باعث ایجاد ترافیک و راه بندان در محدوده خود و خیابان های اطراف میشوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای بدون تامین پارکینگ خودرو باید تعطیل شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای بدون تامین پارکینگ خودرو باید تعطیل شوند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۰ مهر ۱۳۹۶
فروشگاه های تعاونی مصرف شرکت مخابرات ایران باید تعطیل شوند -
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۶
چون میزان فروش فروشگاه های زنجیره ای بالاست مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند و باید ۹ درصد مالیات بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۶
چون میزان فروش فروشگاه های زنجیره ای بالاست مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند و باید ۹ درصد مالیات بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۱۰ مهر ۱۳۹۶
چون میزان فروش فروشگاه های زنجیره ای بالاست مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند و باید ۹ درصد مالیات بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۳ ۰۹ مهر ۱۳۹۶
چرا سبد کالا مددجویان بهزیستی و کمیته امداد و بن کالا کارمندان دولت و کارگران فقط در فروشگاه رفاه توزیع میشود ؟ مگر مغازه های سوپرمارکت و بقالی های محلی در سطح شهر وجود ندارد برای توزیع سبد کالا؟ چرا فروشگاه های زنجیره ای بزرگ مثل که نماد سرمایه داری و ثروت اندوزی و احتکار اجناس در قرن معاصر هستند اجازه کسب درآمد به چند تا کاسب جز نمیدهند ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۶ ۰۹ مهر ۱۳۹۶
من خودم مغازه سوپرمارکت دارم, شیر بطری رامک فقط شنبه ها در اراک توزیع میشود, دو هفته پیش, شیر بطری رامک در روز شنبه گرفتم ولی تاریخ تولید یکشنبه (یک روز بعد ) حک شده بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۰۸ مهر ۱۳۹۶
هر مغازه دار یا هرفروشگاهی که با تخفیف نسبت به قیمت روی جلد, اجناس را به فروش برساند, در حال عمده فروشی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۲ ۰۸ مهر ۱۳۹۶
هر مغازه دار یا هرفروشگاهی که با تخفیف نسبت به قیمت روی جلد, اجناس را به فروش برساند, در حال عمده فروشی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۰ ۰۸ مهر ۱۳۹۶
فروشگاه ... خط تولید برخی کارخانه جات مواد غذایی مثل رب تک را خریداری میکند و ۲۰ درصد زیرقیمت جلد کالا, تخفیف میدهد
Iran (Islamic Republic of)
کاسب خرده فروش مواد غذایی
۱۷:۴۱ ۰۸ مهر ۱۳۹۶
این دو روز تاسوعا و عاشورا فروشگاه زنجیره ای رفاه تعطیل است و چه خوب که تعطیل است چون مغازه دارهای سوپرمارکت یک نفس راحت میکشند و در نبود این فروشگاه ها, کسب و کارشان رونق گرفته و خدا کنه برای همیشه این فروشگاه های ارزانسرا تعطیل شوند که با ارزان فروشی و دادن تخفیفات صوری باعث کاهش مشتری های کسبه خرده فروش و ورشکستگی سوپرمارکت شدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۸ ۰۵ مهر ۱۳۹۶
فروشگاه های زنجیره ای حتی از مغازه های عمده فروشی هم - اجناس را ارزان تر می فروشند تا میزان فروش شان زیاد شود لذا باید مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده و معاملات فصلی شوند و دفتر هزینه و درامد پلمپ کنند و به اداره مالیات بدهند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۲۷ شهريور ۱۳۹۶
باید پرسید فروشگاه های زنجیره ای مثل رفاه و کوروش اجناس خود را از کجا تامین میکنند که بعضا ۶۰ درصد تخفیف میدن تا سوپرمارکت های محله ای هم بتوانند از این جاها جنس ارزان بخرند ؟ پس این نشون میده که برخی تولیدکنندگان با فروشگاه های زنجیره ای تبانی میکنند و زد و بند دارند و قیمت برخی اجناس غیرواقعی است و وزارت صنعت باید از تولیدکننده بخواهد که اجناس را با ۲۰ درصد سود مجاز در اختیار فروشگاه های زنجیره ای و سوپرمارکتها قرار دهند نه با سود ۸۰ درصدی که بعد فروشگاه رفاه بخواد ۶۰ درصد تخفیف بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۳ ۲۷ شهريور ۱۳۹۶
تولیدکننده ها باید اجناس را با ۲۰ درصد سود مجاز در اختیار فروشگاه های زنجیره ای و سوپرمارکتها قرار دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
فکرکنم یه فرصت است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
فکرکنم یه فرصت است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
یعنی چی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
تهدید است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
برخی فروشگاه های زنجیره ای با ارزان فروشی, مشتری های زیادی جذب کردند و در طرف مقابل, کسبه خرده فروش را دچار رکود و کسادی کردند که گردش پول در جامعه را متوقف کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
برخی فروشگاه های زنجیره ای با ارزان فروشی, مشتری های زیادی جذب کردند و در طرف مقابل, کسبه خرده فروش را دچار رکود و کسادی کردند که گردش پول در جامعه را متوقف کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
متاسفانه فروشگاه های زنجیره ای, کارکنان و فروشندگان خود را بیمه نمیکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
متاسفانه فروشگاه های زنجیره ای, کارکنان و فروشندگان خود را بیمه نمیکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۰ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
باید ترتیبی اتخاذ شود که سبد کالایی کارمندان دولت یا سبد کالایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در سوپرمارکت های محله ای توزیع شود تا چرخ زندگی کسبه خرده فروش هم بچرخد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
چون میزان فروش فروشگاه های زنجیره ای بالاست مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند و باید ۹ درصد مالیات بگیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
این دو روز تعطیلی که ادارات دولتی تعطیل است و فروشگاه های تعاونی مصرف کارکنان اداره کل راه و ترابری, شرکت مخابرات, هپکو, آذراب, ماشین سازی و.....تعطیل هستند تمام کسبه یک نفس راحت کشیدند و کسب و کار مغازه های سوپرمارکت محله رونق گرفته, حالا تصور کنید این فروشگاه ها ی دولتی طبق اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شوند یا برای همیشه تعطیل شوند چقدر فرصت اشتغال برای کسبه خرده فروش ایجاد میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
این دو روز تعطیلی که ادارات دولتی تعطیل است و فروشگاه های تعاونی مصرف کارکنان اداره کل راه و ترابری, شرکت مخابرات, هپکو, آذراب, ماشین سازی و.....تعطیل هستند تمام کسبه یک نفس راحت کشیدند و کسب و کار مغازه های سوپرمارکت محله رونق گرفته, حالا تصور کنید این فروشگاه ها ی دولتی طبق اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شوند یا برای همیشه تعطیل شوند چقدر فرصت اشتغال برای کسبه خرده فروش ایجاد میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
فروشگاه تعاونی مصرف کارکنان کمیته امداد = رقیب بخش خصوصی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
واقعا جای تاسف داره
آخرین اخبار