کارگاه سراسری مدیریت پیشگیری و کنترل بیماری های منتقله از آب و غذاد ر رامسر آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، بابک عشرتی مدیرگروه بیماری های منتقله از آب وغذا در مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی گفت: این کارگاه آموزشی سه روزه با حضور اساتید 61 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی ازسراسرکشور آغاز شد .

وی افزود: هدف از برگزاری این کارگاه اموزشی ، بیان عملکرد دانشگاههای علوم پزشکی در زمینه کنترل بیماری های منتقله از آب وغذا به انسان ، حساس سازی و ارائه برنامه های مدون در سال جاری است.

مدیرگروه بیماری های منتقله از آب وغذا گفت : باتوجه به شروع فصل گرما و لزوم رعایت بهداشت فردی به ویژه درمسافرت ها باید از موادغذایی بهداشتی بسته بندی استفاده شود.

بابک عشرتی افزود :مهمترین مشکل استفاده از آب غیربهداشتی و آب چشمه هایی است که اطلاعی از وضعیت سلامت آنهادر دست نیست وهمچنین غذای ناسالم و مانده است.

وی گفت: بیمارهای زیادی از غذا و آب ناسالم به انسان منتقل می شود که به اسهال ساده و در نهایت وبا و اسهال خونی تبدیل می شود .

وی افزود: این کارگاه آموزشی در هتل های پارسیان رامسر در حال برگزاری است.

انتهای پیام/آ


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.