همزمان با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک رمضان نوسان قیمت خوراکی های مصرفی نشان دهنده داغ شدن بازار افزایش قیمت هاست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بررسی‌های میدانی از مولوی به عنوان مرکز توزیع مواد خوراکی از جمله حبوب و برنج نشان می‌دهد قیمت انواع این مواد خوراکی به ویژه حبوبات با رشد همراه شده است.
 
علیرضا احمدی بنکدار مواد غذایی با اشاره به افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی حبوبات در روزهای پایانی ماه شعبان و نزدیک شدن به ماه رمضان گفت: در ۲ ماه گذشته قیمت این کالا‌ها نسبت به پیش از نوروز با رشد ۲ تا ۳ هزار تومانی همراه بوده است.
 
فروشنده دیگری در این منطقه از پایتخت با تایید افزایش قیمت در حبوبات ادامه داد: قیمت برنج تاکنون ثابت مانده است.
 
براساس قیمت‌های تعیین شده در این بازار لوبیای چیتی ۱۱ تا ۱۳ هزار تومان عرضه می‌شود.بازار گوشت گوسفند نیز در هفته گذشته با افزایش قیمت مواجه بوده است.
 
 
رئیس اتحادیه توزیع کنندگان گوشت گوسفند از افزایش مجدد قیمت گوشت گوسفند با کاهش ۴۰ درصدی عرضه دام خبر داد.
 
علی اصغر ملکی ، با اشاره به افزایش ۱۵۰۰ تومانی قیمت گوسفند ذبح شده در کشتارگاه‌ها افزود: بروز سیل در استان‌های غربی که محل تامین بخش عمده گوشت مصرفی تهران است دلیل این افزایش قیمت است.
 
وی ایجاد اختلال در ارسال دام به تهران را سبب افزایش قیمت گوشت گوسفند دانست و گفت: گوشت گوسفند در کشتارگاه ۳۵ هزار تومان به مغازه دار و ۳۸ تا ۳۹ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.
 
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه بارشهای مناسب سبب رویش گیاه در مراتع و کاهش تمایل دامداران به عرضه دام شده است، ادامه داد: واردات گوشت از آسیای میانه درحال انجام است که ادامه و افزایش این روند سبب کنترل قیمت گوشت در بازار می‌شود.
 
ملکی کاهش قیمت گوشت گوسفند در اواخر اردیبهشت را طبق اول هر سال طبیعی دانست و افرود: پیش بینی و کنترل قیمت گوشت در بازار بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است.
 
منبع: خبرگزاری صدا وسیما
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۱۹ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
ما که طعم ارزونی را نچشیدیم اینم روش تورم از نظر دولتی ها نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۶ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
بنده متعجبم که درآستانه حلول ماه مبارک رمضان یک وعده غذایی حذف می شود اما مردم ما درحرص وولع خریدن بسیار کالاها هستند مگر نه اینکه باید در این ماه از خوردن وآشامیدن امساک بشود پس چرا در آستانه این ماه مردم به مغازه ها ومراکز خرید یورش می برند؟
-
حیدر
۰۸:۲۹ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
در تمامی کشور های اسلامی به جز کشور ما ، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان حکومت ها با برنامه ریزی مدیریت شده باعث کاهش قیمت کالاهای اساسی شده تا مردم مسلمان کشورشان طعم شیرین این ماه پر برکت در کامشان شیرین تر شده تا بدون دغدغه خاطر به عبادات و اعمال پر فیض این ماه بپردازند . اما در کشور ما قضیه کاملا بر عکس است ، این ماه فرصتی مقتنم برای بردن سود هر چه بیشتر تبدیل شده
Azerbaijan
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
بله متاسفانه در سایر کشورها با تخفیف های بی شماری مواجه می شوید و همه خوشحالند که ماه خیر و برکت رسیده است. اما در ایران باید غصه افزایش قیمت ها را بخوریم نگران کمبود مرغ را بخوریم البته نباید از حق گذشت که مسئولین با تشکیل یک کارگروه و ساعت ها کار کارشناسی قیمت زولبیا و بامیه را تعیین و به اطلاع عموم می رسانند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۰۱ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶
مگه چيزي تاحالا ارزون هم شده؟؟
Saudi Arabia
جاسم داغری
۲۳:۱۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
گونی برنج 10 کیلویی ماه قبل 40 هزار تومان امروز 52 هزار تومان !!!! بعد میگن تورم نیست!!!!!!!