به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، قاسم حکمتشعار افزود: در سال زراعی گذشته 10 هکتار از زمین های زراعی شهرستان سوادکوه شمالی به کشت محصول سیر اختصاص داده شد که از این سطوح 105 تن سیر خشک برداشت شد.
وی با بیان اینکه سیر گیاهی علفی است که ساقه آن به ارتفاع40 سانتیمتر است، گفت: قسمت زیرزمینی آن متورم و مرکب از 5 تا 122 قطعه و محصور در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید است.
مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی با اشاره به اینکه سیر از نظر طب قدیم ایران، گرم و خشک است، افزود: سیر به عنوان یک ماده درمانگر با خواص دارویی زیاد است اما باید به حد اعتدال مصرف شود چراکه استفاده زیاد آن در برخی اشخاص سبب سردرد و ضعف چشم میشود.
انتهای پیام/ع