دروغ گفتن یک عمل مذموم و ناشایست بوده و ممکن است در زندگی مشترک باعث دلخوری طرفین شود، اما سوال اینجاست که آیا دروغ مصلحتی بین زوجین همیشه کار اشتباهی است یا خیر.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اعتماد جوهره زندگی زناشویی است و اگر دروغگویی باعث شود اعتماد زوج‌ها نسبت به یکدیگر سلب شود، زندگی به کام آن‌ها تلخ شده و سردی عاطفی جای صمیمیت را خواهد گرفت.

حس دردناکی است وقتی از همسری دروغ بشنوید که با صداقت و درستی با او رفتار و تمام زندگی‌تان را وقفش کرده‌اید. این کاملا طبیعی است در مقابل دروغ‌های همسرتان عکس‌العمل تند نشان دهید و عصبانی شوید، اما بی‌شک می‌دانید با ناراحتی راه به جایی نخواهید برد و بهتر است به طور کاملا اصولی با این مشکل برخورد کنید.

اما گاهی اوقات می‌توان به همسرتان دروغ هایی را بگویید که به آن‌ها دروغ مصلحتی می‌گویند. در موارد زیر به نظر می‌رسد دروغ گفتن به همسر آثار چندان منفی را بر جای نمی‌گذارد:

اگر همسر شما فردی خجالتی است و از اعتماد به نفس پایینی برخوردار است بهتر است که اگر لباسی یا کفشی را پسندیده که شما آن را دوست ندارید، به گونه‌ای رفتار کنید که وی حس خوبی نسبت به آن داشته باشد.

همسر شما در طول روز زمان زیادی را صرف آشپزی می‌کند پس اگر به صورت اتفاقی یک روز غذای بی نمک یا شور در اختیار شما قرار داد بهتر است که به روی همسرتان نیاوردید و مانند روز‌های گذشته از او تمجید کنید.

اگر در یک جمعی قرار گرفتید که همسر شما سعی در گفتن مطالب خنده دار دارد، سعی کنید حتی در صورت جذاب نبودن مطلب به همسرتان لبخند بزنید و بگویید «عزیزم مطمئنا شما همیشه مطالب زیبا و جذابی بیان می‌کنید» زیرا این جملات به اعتماد به نفس همسرتان نیز کمک می‌کند.

اگر همسر شما از اضافه وزن بالا رنج می‌برد نباید هیچگاه او را سرزنش کنید. بهتر است به او بگویید شما بسیار زیبا و خوش اندام هستید و به او پیشنهاد کنید که برای داشتن سلامتی هر روز صبح تمرینات ورزشی انجام دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۵۳ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶
فک کنم// یخورده طوری نباشه//والا فردای عروسی باید بری دادگاه برا طلاق