مواد لازم:
گشنیز ۱ مشت
نعناع ۱ مشت
سیر ۳ حبه
پیازچه ۶ ساقه
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
لیمو ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون به میزان لازم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
کدو سبز ۴ عدد
رزماری ۶ شاخه
جوجه کباب مزه دار شده
طرز تهیه:
1-گشنیز، نعناع، سیر، پیازچه، فلفل چیلی قرمز، رنده پوست لیمو، کمی نمک و فلفل سیاه را در غذاساز ریخته و بزنید تا کاملا پوره شوند.
2-کم کم روغن زیتون را به آن اضافه کنید تا به شکل خمیر درآید.
3-ترکیب را روی تکه های مرغ ریخته و با هم ترکیب کنید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
4-تکه های مرغ ها را در کدوها بپیچید و در سیخ (یا شاخه های رزماری) بزنید و برای حدود ۵ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، کبابی کنید.
نکات:
1- پوست لیمو را رنده کنید.
2- سینه های مرغ را به شکل مکعب های دو نیم سانتی متری برش دهید.
3- کدوها را به شکل نوارهای طولی برش دهید و برای ۳۰ ثانیه در آب نمک در حال جوش بیاندازید. آن ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا خشک و خنک شوند.
4- به جای چوب های رزماری می توانید از سیخ های چوبی هم استفاده کنید. برگ های پایینی شاخه های رزماری را جدا کنید.
5- مرغ ها باید به سایر مواد برای ۱ ساعت استراحت کرده و مزه دار شوند.
انتهای پیام/