به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان؛ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: چابهار امروز متعلق به سیستان و بلوچستان نیست و در واقع یک ظرفیت ملی برای حضور در عرصه های بین المللی است.
عبدالرحیم کردی در جمع خبرنگاران افزود: فرصت استفاده از چابهار برای بالا بردن سهم ترانزیت و حمل و نقل در منطقه است و در آینده نزدیک هیچ بندری با بندر چابهار امکان رقابت ندارد.
کردی افزود: بندر چابهار نزدیک ترین مسیر به کشورهای آسیای میانه و افغانستان است که می تواند ظرفیت های جدیدی را خلق کند .
رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد جابهار، یکی از مبانی نظری ایجاد منطقه آزاد چابهار را سند توسعه محور شرق عنوان کرد و گفت: چابهار در آینده نزدیک، کنشگر اصلی اقتصادی در منطقه خواهد بود و قادر است از کانون های فعالیتی اطراف خود مانند بیرجند، زاهدان، دوغارون، ایرانشهر و قائنات بهره بگیرد .
به گفته وی، بندر چابهار یکی از جدی ترین کانون های فعالیت تجاری و اقتصادی در سواحل مکران به شمار می رود و حضور بیش از یکصد هیات سرمایه گذار داخلی و خارجی در 2 سال گذشته نمونه ای از امنیت کامل این منطقه است .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار تاکید کرد مناطق آزاد به ریل اصلی خود بازگشته اند و چابهار برای ادامه راه به تدوین راهبردهای پنج سال آینده نیاز داشت که این برنامه آماده شده و در حال اجراست .
وی یادآوری کرد سه مجتمع پتروشیمی در منطقه آزاد چابهار در حال ساخت است، تولید 10 میلیون تن فولاد در چابهار هدفگذاری شده و توسعه اقتصاد محلی با هدف اشتغال جوامع بومی و افزایش سطح رفاه خانوارها در دستور کار قرار گرفته است .
وی افزود: 2سرمایه گذار عملیات ثبت مجوز بانکرینک را انجام داده اند و منتظرند بندر کار خود را آغاز کند .