به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اداره دامپزشکی شهرستان آمل اعلام کرد کلاس آموزشی ترویجی با عنوان اهمیت تامین بهداشتی مواد اولیه در غذاهای مصرفی برای متصدیان واحدهای صنفی رستوران داران و آشپزخانه داران در شهرستان آمل با حضور بیش از 50 نفر از این متصدیان برگزار شد.
در این کلاس که کارشناسان این اداره نیز حضور داشتند ضمن توزیع پمفلت های آموزشی نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی، افراد با روشهای پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک انسان و حیوان بویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و روشهای مجاز تهیه، نگهداری و مصرف انواع فرآورده های خام دامی آشنا شدند.
انتهای پیام/ع