به گزارش
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از مفدای تبریز، این اقدام در راستای برنامه عملیاتی دانشگاهها و با توجه به اهمیت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص الگوی تغذیه سالم و صنعتی سازی غذاخوریهای دانشجویی، در سلف استاد شهریار این دانشگاه اجرا شد.
در «سلف غذاخوری شهریار» با توزیع روزانه ۱۲۰۰ پرس غذا در وعده ناهار با دو منوی مختلف، ظروف سینی استیل به طور کامل جمع آوری و ظروف چینی جایگزین شد.
این طرح پیش از این در سال ۹۵ در غذاخوری دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز آغاز شده بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و پیش بینی میشود بعد از ماه رمضان، غذاخوری مرکزی دانشگاه واقع در مجتمع فرهنگی رفاهی امید نیز از این طرح بهرهمند شود.
انتهای پیام/