به منظور ترويج مصرف گوشت سفيد و معرفي ظرفيت و قابليت هاي آبزي پروري در شهرستان فهرج همايشي با موضوع طبخ آبزيان در اين شهرستان برگزار شد.

همايش طبخ آبزيان در فهرجبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان، با حضور مدير شيلات سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان و همچنين فرماندار و توليد كنندگان اين بخش با هدف نهادينه شدن مصرف آبزيان در برنامه غذايي و فرهنگ سازي افزايش مصرف گوشت سفيد و بالا بردن سرانه مصرف ان همايشي تحت عنوان طبخ انواع ماهي در شهرستان فهرج برگزار شد.

عظيمي مدير جهاد كشاورزي شهرستان فهرج گفت : در اين مراسم كه با حضور توليد كنندگان برگزار گرديد كارشناس تغذيه اهميت و فوايد مصرف آبزيان را براي خانواده ها تشريح و مباحث علمي و عملي تغذيه با ماهي را تشريح کرد.

در اين جشنواره مهندس ابوالقاسمي مدير شيلا ت سازمان جهاد كشاورزي سازمان استان كرمان به تشريح فعاليت اين بخش پرداخت و بيان كرد خوشبختانه آبزي پروري مورد استقبال مردم قرار گرفته و با پتانسيل موجود مي توان در جهت اشتغال زايي قدم هاي موثري برداشت.
انتهای پیام/ح

برچسب ها: ماهی ، همایش ، تغذیه ، شیلات ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار