تعادل‌بخشی منابع آب باید در بین مردم فرهنگ‌سازی شود.

فرهنگ سازی تعادل بخشی منابع آبی برای مردمبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فرهنگ‌سازی استفاده صحیح آب در جامعه و تعادل‌بخشی منابع آب در بین اقشار مختلف مردم گفت: با این فرهنگ‌سازی‌ها می‌توانیم مسئولیت تعادل‌بخشی منابع آب را به خود مردم واگذار کنیم.
 
 علی اوسط‌ هاشمی در نشست شورای حفاظت از منابع آب سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان در راستای تهیه و تامین آب شرب مورد نیاز مردم استان نباید از هیچ کوششی دریغ شود.
 
وی ادامه داد: بحران، رفع بحران و از آن طرف هدر رفت منابع آب برای استان مهم است که باید به صورت جدی پیگیری شود.

 
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه از تمام ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی برای آگاهی‌بخشی عمومی در راستای استفاده بهینه از آب باید بهره بگیریم، افزود: در ارتباط با عدم حفر چاه‌های غیر مجاز، عدم اضافه برداشت از چاه‌های مجاز و نصب کنتورهای هوشمند باید در بین مردم فرهنگ‌سازی لازم انجام شود تا خود مردم نسبت به این امور آگاهی پیدا کنند تا نیاز به اعمال قانون از سوی نهادهای دولتی نباشد.
 
اوسط‌ هاشمی با تاکید بر فرهنگ‌سازی استفاده صحیح آب در جامعه و تعادل‌بخشی منابع آب در بین اقشار مختلف مردم گفت: با این فرهنگ‌سازی‌ها می‌توانیم مسئولیت تعادل‌بخشی منابع آب را به خود مردم واگذار کنیم.
وی اضافه کرد: اگر فرهنگ‌سازی درست و صحیح انجام و در جامعه نهادینه شود، حتی خود مردم نیز جلوی اضافه برداشت آب مسئولان را خواهند گرفت.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه میزان بارندگی‌ها در این استان کم است، تصریح کرد: صیانت از روان‌آبها باید در دستور کار مدیران مربوطه قرار گیرد.
 
هاشمی بر تکمیل و راه‌اندازی سدها در این استان تاکید کرد و افزود: روستاهایی که فاقد آب آشامیدنی سالم هستند آب شرب مورد نیازشان نیز با تانکر تامین شود.
 
در ادامه نیز مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گزارشی از اقدامات صورت پذیرفته در سال قبل و دستور کار جلسه قبل را بیان و گزارشی از وضعیت تامین آب استان را بیان کرد.
 
اتابک جعفری ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته تاکنون از تمام اعضا درخواست همکاری بیشتر و درخواست تخصیص اعتبارات لازم در راستای اجرای پروژه‌های این شرکت را داشت.
 
اتابک جعفری بیان کرد: به منظور حفاظت از منابع آب سیستان و بلوچستان باید فرهنگ‌سازی در زمینه عدم حفر چاه‌های غیرمجاز، عدم اضافه برداشت آب از چاه‌های مجاز، تغییر الگوی کشت، استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری و نصب کنتورهای هوشمند در بین  اقشار مختلف مردم به ویژه کشاورزان سطح استان انجام شود.
 
انتهای پیام/گ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار