طرز تهیه دو نوع کبابِ خانگی؛ جوجه و کباب لقمه

کباب های خانگیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اگر دلتان کباب می خواهد، نیازی نیست حتما حاضر شوید و به یک رستوران گران قیمت بروید. می توانید خودتان در خانه دست به کار شوید. در این مطلب طرز تهیه دو نوع کباب خانگی را به شما آموزش داده ایم.
اگر دلتان کباب می خواهد، نیازی نیست حتما حاضر شوید و به یک رستوران گران قیمت بروید. می توانید خودتان در خانه دست به کار شوید. در این مطلب طرز تهیه دو نوع کباب خانگی را به شما آموزش داده ایم.

جوجه کباب لقمه ای

مواد لازم:
 
سینه مرغ یا ران مرغ بدون استخوان: یک و نیم کیلوگرم
فلفل دلمه: 2 عدد بزرگ
پیاز: 2 عدد بزرگ
پودر فلفل قرمز: یک ق س
نمک: یک ق س
ماست کم چرب: 4 ق س
آب لیموی تازه: یک پیمانه
زعفران (آب کرده): 3 ق س
کره آب کرده: 250 گرم
گوجه فرنگی: 5 عدد متوسط
 
طرز تهیه:
 
ابتدا ران یا سینه جوجه را به اندازه 2 بند انگشت برش دهید و پیاز و فلفل دلمه را خلالی کرده و با مواد نمک و فلفل قرمز به مدت یک دقیقه ورز دهید تا عصاره پیاز و فلفل به خوبی گرفته شود و با ماست و آبلیمو مخلوط کرده و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دارشود، سپس شروع به سیخ کردن نمایید و با حرارت ملایم آن را بپزید، بعد آب کره را در یک سینی بریزید و با فرچه آشپزی کره را روی کباب بمالید.

نکته:
 
دقت داشته باشید که زعفران آب کرده را وقتی شروع به سیخ کردن می کنید اضافه نمایید تا جوجه خشک نشود یا می توانید زعفران را به همراه کره مخلوط کرده و روی کباب با فرچه آشپزی بمالید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.