به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ شنگ ، کنگر ، ریواس ، قزی یاغی ، بلاغ اوتی ، جاشی و مندی از عمده گیاهان خوراکی هستند که بهار هر سال ساکنان بومی آنها را از ارتفاعات و دامنه کوهها جمع آوری و به بازارهای مصرف عرضه می کنند.
با وارد شدن گیاهان خوراکی به بازار ، مصرف گوشت و حبوبات به نحو چشمگیری کاهش می یابد چرا که به باور مردم مراغه این گیاهان علاوه بر تنوع در برنامه غذایی حاوی پروتئین های مقوی هستند که برای درمان برخی از نارسائی های بدن موثرند.
به همین منظور بهار هر سال بازارچه ای با بیش از 30 غرفه در مراغه دایر می شود و تا سه ماه فعالیت می کند.
در این بازار که از 15 فروردین تا اواخر خرداد فعال است روزانه بیش از سه تن انواع گیاه خوراکی با خاصیت های غذایی و دارویی به فروش می رسد .
شهرستان مراغه با حدود 26 هزار نفر ج0معیت در دامنه جنوبی کوه سهند واقع است .
انتهای پیام/خ