به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛در این اطلاعیه آمده است :نانوایی سنتی اعم از لواش، تافتون، بربری سنتی و ماشینی نوبت اول، از ساعت شش و سی دقیقه صبح تا هشت صبح، نوبت دوم از ساعت ده صبح تا دوازده و سی دقیقه بعد از ظهر ونوبت سوم از ساعت شانزده و سی دقیقه تا بیست و سی دقیقه فعال هستند.
نانوایی های سنگک سنتی و ماشینی هم ، نوبت اول از ساعت ۶ صبح تا ۸ صبح؛ نوبت دوم از ساعت ده صبح تا سیزده بعد از ظهر ونوبت سوم از ساعت شانزده تا ۲۱ مشغول کارند.
خبازیهای تمام اتوماتیک (تونلی ریزشی)، نوبت اول از ساعت شش و سی دقیقه صبح تا هفت و سی دقیقه صبح؛ نوبت دوم از ساعت ده صبح تا دوازده ظهرونوبت سوم از ساعت هفده تا نوزده و سی دقیقه موظف به پخت و عرضه نان به متقاضان هستند.