به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،محمد جانباز مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت : برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو در هرمزگان توصیه می شود شهروندان هرمزگانی گوشت های مصرفی خود را ازمراکز مجاز دارای مجوز دامپزشکی خریداری کنند .
وی افزود : شهروندان گوشت دام ها را پس از ذبح برای پیشگیری از انتقال به بیماری تب کنگو به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان ازمردم هرمزگان خواست دامهایی نذورات خود را از کشتارگاههای مجاز که مورد نظارت اداره کل دامپزشکی استان است خریداری کنند و درهنگام ذبح دام از دستکش ، ماسک ، چکمه استفاده کنند .
بیماری تب کریمه کنگو بیماری کشنده است که از حیوان به انسان سرایت می کند و این بیماری از راه کنه ، گوشتهای آلوده ، خراش روی دست و همچنین از راه تنفس به انسان منتقل می شود .
تب شدید، سردرد ، خونریزی زیر جلدی ، ، افسردگی ، از علایم بیماری تب کریمه کنگو است . انتهای پیام/ع