طی مراسمی که در محل بنای تاریخی یخچال دوقوزپله ارومیه صورت گرفت، واگذاری این مکان به بخش خصوصی و بهره برداری از آن بعنوان رستوران سنتی، به شکل رسمی آغاز شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ؛ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان غربی طی سخنانی در آیین بازگشایی این رستوران افزود: واگذاری اماکن تاریخی به بهره داران خصوصی یکی از راههای حفظ و نگهداری این ابنیه ارزشمند بوده ضمن اینکه بستری برای رونق کسب و کار و ایجاد تولید و اشتغال در جامعه است.

جلیل جباری تصریح کرد: با توجه به تعدد اماکن تاریخی در سطح استان، آماده هستیم تا برخی از این ابنیه را طبق ضوابط و شرایط موجود، جهت بهره برداری به بخش خصوص واگذار کنیم.

وی ادامه داد: یکی از شرایط مهم بهره برداری از اماکن تاریخی، این است که هیچگونه آسیبی به بنای تاریخی وارد نشود مضافاٌ اینکه نوع کاربری نیز با شان تاریخی و فرهنگی آن، سازگار باشد.

جباری تاکید کرد: این بنا یکی از بناهای ارزشمند و تاریخی ارومیه محسوب شده و بنابراین به بهره بردار توصیه شده تا برای پخت و پز و تهیه غذا از فضایی خارج از بنا استفاده کرده و از این لحاظ هیچ آسیبی بنا را تهدید نمی کند.

مدعوین این مراسم با برنامه های فرهنگی  و اجرای موسیقی فولکلور پذیرایی شدند. 

 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.