به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ دکتر محمد فتاحی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت : طرح تشدید و کنترل نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان با حضور 45 گروه ثابت و سیار در این استان آغاز شد.
دکتر محمد فتاحی افزود:در این طرح تمامی مراحل در زنجیره تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در واحدهای کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی، خودروهای حمل و مراکز عرضه توسط گروه های دامپزشکی مورد بازرسی و نظارت قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: این طرح به منظور تامین امنیت غذایی شهروندان از ششم خرداد ماه جاری به مدت یک ماه در استان ادامه دارد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ادامه داد : افزایش تقاضای فراورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان یکی از دلایل اجرای این طرح است و این طرح با هدف تضمین کیفیت و سلامت این مواد اجرا می شود.
وی تصریح کرد : کنترل فرآوردههای خام دامی از مزرعه تا سفره برای ارتقای سطح بهداشتی جامعه با جلوگیری از عرضه و مصرف فرآوردههای خام دامی غیر بهداشتی از دیگر اهداف اجرای طرح کنترل نظارت بهداشتی در ماه مبارک رمضان است.
دکتر فتاحی ، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی و یا در شهرستانهای استان با شبکه دامپزشکی محل سکونت اطلاع رسانی کنند.