اصغر برایی نژاد مدیرکل دامپزشکی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن فصل گرما افرادی که در تماس مستقیم با دام زنده و گوشت قرمز هستند، رعایت موارد بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای پیشگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو، سمپاشی به موقع جایگاه نگهداری دام و سمپاشی بدن دام است و هموطنان از ذبح دام در محیط خارج از کشتارگاه اکیدا خودداری و برای تهیه گوشت مصرفی خود، به مراکز تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند.
برایی نژاد تصریح کرد: ویروس CCHF به وسیله دام، لاشه دام، ترشحات و خونابه و کنه هیالوما منتقل میشود؛ مخزن ویروس در طبیعت اصولا کنه است و البته گاو، گوسفند، بز و خرگوش نیز بهعنوان مخزن مطرح هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان تهران در خصوص وضعیت بیماری تب کنگو در تهران یادآور شد:با توجه به این که بخش پیش سرد کشارگاهی استان تهران رعایت میشود تاکنون مورد خاصی در خصوص این بیماری گزارش نشده است.
انتهای پیام/