63 بازرس و کارشناس بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان در ماه مبارک رمضان نظارت می کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  بجنورد؛ محمود بهنیا مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان برخی از فعالیت های خاص همانند تهیه و فروش مواد غذایی از جمله زولبیا ، بامیه ، آش ، حلیم و .. آغاز می شود به همین منظور در راستای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های مرتبط با غذا و آب ؛نظارت ، کنترل و بازرسی هاي بهداشتی تشدید می شود.

وی افزود : حضور فعال بازرسین از ساعت 8 صبح تا ساعت 20 الی 22 شب بسته به موقعیت مکانی و زمانی متغییر می باشد و از ساعت 22 شب تا 8 صبح نیز به صورت آنکال و در صورت گزارش تخلف در محل حضور خواهند یافت.

محمود بهنیا اظهار کرد: هماهنگی لازم نیز با شهرداری ، نیروی انتظامی و مراجع قضایی به منظور برخورد قانونی با متخلفان و دستفروشان عرضه کننده مواد غذایی نیز صورت گرفته است.

وی همچنین تاکید کرد : شهروندان در صورت داشتن شکایت و مشاهده تخلف موارد را می توانند به سامانه 190 اطلاع دهند

انتهای پیام/آ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.