11 گروه ثابت و سیار سه نفره در ماه مبارک رمضان بر فعالیت مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان نظارت دارند.

ظارت بر مراکز عرضه مواد خام دامیبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام،سعید صیدیوسفی رئیس بخش نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی استان اعلام کرد: این گروه ها علاوه بر مراکز عرضه، واحدها و مراکز بسته بندی فرآورده های خام دامی و لبنیات را نیز نظارت و کنترل می کنند.

سعید صیدیوسفی عنوان کرد: گروه های نظارتی دامپزشکی به صورت گشت مشترک با تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت استان فرایند فعالیت غذاخوری ها و کبابی ها را هم مورد کنترل و ارزیابی قرار می دهند.

صیدیوسفی اظهار کرد: گروه های نظارتی دامپزشکی شامل 10 گروه ثبت و سیار مستقر در تمام شهرستان های استان و یک گروه از اداره کل دامپزشکی است که هر روز در شیفت های صبح و ظهر و حتی روزهای تعطیل تا پایان ماه رمضان از مراکز تولید، عرضه یا بسته بندی فرآورده های خام دامی و لبنی بازدید می کنند.


انتهای پیام/ ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.