به
گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران
جوان از شیراز؛ داریوش طهماسبی مدیر جهاد کشاورزی نی ریز با بیان اینکه گرده افشانی در ۸ هزار هکتار از اراضی باغی این شهرستان به تازگی شروع شده است، گفت: گردهافشانی براساس سن درختان صورت میگیرد و به لحاظ فنی، زمانی که قطر میوه انجیرخوراکی به ۹ تا ۱۳ میلی متر برسد بهترین زمان گرده افشانی است.
طهماسبی افزود: دانه سفید، پوزدنبالی، کوهکی، تومسجدی، خرمایی، ویل وحشی، شاه انجیری، قاسمی، دانهسبز، آتشی، فریدونی، آبگزی، فعلسربسته و مهارلویی از انواع ارقام محصول انجیر است.
وی ادامه داد: بیش از ۳۵ درصد امرار و معاش مردم نی ریز از باغداری انجیر تامین میشود.
باروری انجیر خوراکی با انتقال گرده از پرچم میوههای درخت انجیر "بر" بوسیله زنبور گردهافشان " بلاستوفاگا " به سطح کلاله گلهای خامه بلند میوه خوراکی انجام میشود.
باغداران همه ساله با آغاز فصل گرما، با استفاده از میوههای " بر" انجیر، با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی گرده افشانی باغات انجیر را انجام میدهند.
انتهای پیام/ر