گرده افشانی در 8 هزار هکتار از اراضی باغی شهرستان نی ریز آغاز شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ داریوش طهماسبی مدیر جهاد کشاورزی نی ریز با بیان اینکه گرده افشانی در ۸ هزار هکتار از اراضی باغی این شهرستان به تازگی شروع شده است، گفت: گرده‌افشانی براساس سن درختان صورت می‌گیرد و به لحاظ فنی، زمانی که قطر میوه انجیرخوراکی به ۹ تا ۱۳ میلی متر برسد بهترین زمان گرده افشانی است.

طهماسبی افزود: دانه سفید، پوزدنبالی، کوهکی، تومسجدی، خرمایی، ویل وحشی، شاه انجیری، قاسمی، دانه‌سبز، آتشی، فریدونی، آبگزی، فعل‌سربسته و مهارلویی از انواع ارقام محصول انجیر است.

وی ادامه داد: بیش از ۳۵ درصد امرار و معاش مردم نی ریز از باغداری انجیر تامین می‌شود.
 
باروری انجیر خوراکی با انتقال گرده از پرچم میوه‌های درخت انجیر "بر" بوسیله زنبور گرده‌افشان " بلاستوفاگا " به سطح کلاله گل‌های خامه بلند میوه خوراکی انجام می‌شود.
 
باغداران همه ساله با آغاز فصل گرما، با استفاده از میوه‌های " بر" انجیر، با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی گرده افشانی باغات انجیر را انجام می‌دهند.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.