اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی برفرآورده های خام دامی درزنجان آغازشد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از زنجان ؛ مدیر کل دامپزشکی زنجان  با بیان اینکه این طرح با هدف تامین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی تا پایان ماه رمضان  اجرا می شود  گفت: 10 گروه ثابت و سیار دامپزشکی  دراجرای این طرح مشارکت دارند.
 
 دکتر کرمی افزود: در این طرح همه مراکز نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی نظارت می شود.

 
انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.