به گزارش خبرنگار
حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان که پر از خیر و برکت بوده و سفره ضیافت الهی برای همه پهن گسترده است تا از فضیلتها بهره ببرند، تمام مسلمانان مشغول به جا آوردن اعمال مخصوص این ماه آسمانی هستند؛ اما در این میان هم افرادی وجود دارند که واجبات این ماه عزیز را به جا نمی آورند و در ملاء عام جلوی روزه داران دست به عمل زشت روزه خواری می زنند.
در هر کشور عرب زبان برای تظاهر به روزه خواری جلوی چشم دیگران در ماه مبارک رمضان یک مجازات متفاوت در نظر گرفته شده که در این گزارش هر کدام را به صورت جداگانه برای شما شرح داده ایم.
این قوانین شامل مجازات های مختلفی از جمله حبس، تبعید، شلاق، جریمه نقدی و اعدام می شود که البته در بعضی موارد استثنا هم وجود دارد. کشورهایی که در این رابطه مورد بررسی قرار گرفته اند نیز عربستان، کویت، امارات، قطر، عمان، بحرین ، عراق، اردن و سومالی هستند که در ادامه به تفکیک هرکدام را در رابطه با این موضوع زیر ذره بین قرار داده ایم.
عربستان
مجازاتی که برای روزهخواری در این کشور در نظر گرفته شده شامل شلاق، زندان و در صورت بیگانه بودن فرد روزهخوار تبعید است.
قطر
روزه خواران قطری تا 3 ماه حبس یا 3000 ریال جریمه در انتظارشان است.
بحرین
عواقب این اقدام ناپسند در کشور بحرین نیز تقریبا 3 ماه زندانی است.
عراق
در عراق برای روزه خواران به عنوان تنبیه نهایتا 5 روز حبس در نظر گرفته شده که البته شامل حال کسانی که در سفر بوده یا به بیماری مبتلا هستند نخواهد شد.
اردن
عقبت این افراد در اردن یک ماه حبس و مبلغ 25 دینار جریمه است.
کویت
در کویت نیز مانند اردن مجازات روزه خورای چیزی نزدیک به تقریبا یک ماه حبس یا 100 دینار جریمه نقدی است.
امارات
افرادی که در این کشور تظاهر به روزه خواری کنند نیز مثل اردنی ها و کویتی ها یا یک ماه حبس در انتظارشان است یا مجبور به پرداخت 2000 درهم جریمه می شوند.
سومالی
سخت ترین مجازات برای روزه خواری در کشور سومالی است زیرا گاهی تا مرز اعدام هم برای افراد روزه خوار پیش می روند.
و اما در آخرین کشور که عمان است هم مجازات این عمل قبیح جریمه و حبس است.
انتهای پیام/