علی اکبر مختاری مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز در گفتگو با خبرنگار
حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: طی بازرسی های انجام شده از واحدهای صنفی عرضه موادغذایی استان البرز، برای 7 واحد قنادی به دلیل استفاده از شربت معده در تهیه زولبیا و بامیه پرونده تخلفاتی تشکیل شد.
مختاری بیان کرد: در این بازرسی ها بازرسان سازمان بهداشت، تعزیرات، ماموران نیروی انتظامی، اتحادیه ها در قالب گشت سیار حضور داشتند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی استان البرز عنوان كرد: برای 11 واحد عرضه آش و حلیم به دلیل عدم رعایت بهداشت پرونده تشکیل شد.
مختاری در پايان گفت: در مجموع گشت های روز گذشته 18 فقره پرونده تخلفاتی تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی پرونده ها به شعبه چهارم، هشتم و نهم تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
انتهای پیام/