به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ عبدالمجید فدایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع مواد مصرفی روزه داران گفت: ۱۶ اکیپ بازرسی، طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای غذایی در طول ماه مبارک رمضان را از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ هر روز در استان اجرا میکنند.
وی افزود: در قالب این طرح، بازدید از کارگاههای تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، محلهای عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف برای ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت خواهد گرفت.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی ها، پرهیز از مصرف این مواد در صورت مشاهده هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچالها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در حین خرید مواد غذایی است.
وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موارد را از طریق شماره تلفن ۱۹۰ گزارش کنند.