به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید جواد تکیه عصر دیروزدر گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح برپایی
سفره های با برکت اطعام و افطار ساده حرم مطهر از دیروز آغاز شده و تا
پایان ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
وی افزود: این طرح برای دومین سال
پیاپی با اطعام عمومی روزانه یک هزار نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر
هلال بن علی(ع) در صحن جنوبی آستان مقدس و در فضایی صمیمی و معنوی اجرا می
شود.
مدیر اجرایی حرم هلال بن علی (ع) هدف از برپایی این سفره افطار را
ترویج فرهنگ افطاری ساده و اطعام عمومی روزه داران خواند و تصریح کرد:
برپایی افطاری ساده سنت پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده و باید فرهنگ این
نوع افطاری در جامعه رواج یابد.
تکیه با اشاره به اینکه کلیه هزینه های
اجرای این طرح از سوی بانیان خیر تامین می شود، افزود: تلاش می کنیم با
دادن افطاری های ساده، گستره توزیع آن را در بین زائران و مجاوران افزایش
دهیم تا تعداد بیشتری از مردم از تبرکی حضرت بهره مند شوند.
وی خاطر
نشان کرد: برای برپایی سفره های افطاری در حرم مطهر، روزانه بیش از یکصد
خادم افتخاری در مفروش کردن صحن، چیدمان سفره های افطار و تهیه بسته های
افطاری تلاش می کنند.
تکیه هم چنین به طبخ و توزیع غذای گرم حضرت در
ایام ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ضیافت خانه حرم مطهر در سحرگاه لیالی قدر
20 هزار پرس و در شام شهادت مولا علی (ع) 10 هزار پرس غذای گرم حضرت را
برای زائران حرم مطهر و کاروان های پیاده که از کاشان عازم حرم مطهر می
شوند، تدارک دیده است.