مدیر اجرایی حرم امامزاده محمد هلال بن علی (ع) گفت: روزانه یک هزار نفر مهمان ضیافت افطار ساده در این حرم مطهر هستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سید جواد تکیه عصر دیروزدر گفت و گو با خبرنگاران افزود: طرح برپایی سفره های با برکت اطعام و افطار ساده حرم مطهر از دیروز آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
 
وی افزود: این طرح برای دومین سال پیاپی با اطعام عمومی روزانه یک هزار نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر هلال بن علی(ع) در صحن جنوبی آستان مقدس و در فضایی صمیمی و معنوی اجرا می شود.
 
مدیر اجرایی حرم هلال بن علی (ع) هدف از برپایی این سفره افطار را ترویج فرهنگ افطاری ساده و اطعام عمومی روزه ‌داران خواند و تصریح کرد: برپایی افطاری ساده سنت پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) بوده و باید فرهنگ این نوع افطاری در جامعه رواج یابد.
 
تکیه با اشاره به اینکه کلیه هزینه های اجرای این طرح از سوی بانیان خیر تامین می شود، افزود: تلاش می کنیم با دادن افطاری ‌های ساده، گستره توزیع آن را در بین زائران و مجاوران افزایش دهیم تا تعداد بیشتری از مردم از تبرکی حضرت بهره مند شوند.
 
وی خاطر نشان کرد: برای برپایی سفره های افطاری در حرم مطهر، روزانه بیش از یکصد خادم افتخاری در مفروش کردن صحن، چیدمان سفره های افطار و تهیه بسته های افطاری تلاش می کنند.
 
تکیه هم چنین به طبخ و توزیع غذای گرم حضرت در ایام ماه رمضان اشاره کرد و گفت: ضیافت خانه حرم مطهر در سحرگاه لیالی قدر 20 هزار پرس و در شام شهادت مولا علی (ع) 10 هزار پرس غذای گرم حضرت را برای زائران حرم مطهر و کاروان های پیاده که از کاشان عازم حرم مطهر می شوند، تدارک دیده است.
 
 
 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.