به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، علیرضا قدرتی رییس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: در چند سال اخیر تمایل مردم به مصرف فرآوردههای خام دامی مانند مرغ و تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک افزایش یافته است.
وی افزود: عرضه تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک باید به صورت بسته بندی انجام شود و مواردی مانند نام فرآورده، روش تولید، شماره پروانه بهداشتی بهره برداری مرکز نگهداری و پرورش مرغ تخمگذار، شماره پروانه تولید، تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری و کد ردیابی بر روی بستههای تخم مرغ تولیدی بایستی درج شود.
رییس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: در همین راستا سالانه ۱۳ هزار تن تخم مرغ بدون آنتی بیوتیک توسط شرکت سیمرغ در شهرستان قوچان تولید میشود.
انتهای پیام//ح. خ