اداره کل دامپزشکی استان کردستان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن تهیه، تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی را از 5 خرداد تا 5 تیر ماه اجرا می‌کند.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛ناصر مخدوم معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت مستمر بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی دراینگونه اماکن این طرح به مدت یک ماه اجرا می شود.

وی افزود:به منظور اطمینان شهروندان،با هماهنگی‌های به عمل آمده با سازمان‌های مرتبط اکیپ‌هایی به صورت ثابت و سیار در طول این ماه سازماندهی و با برنامه‌ریزی منظم تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی را بازدید و نظارت خواهند کرد.

وی در پایان از شهروندان خواست هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام را با شماره پیغام گیر 1512 اطلاع دهند.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.