هنگام روزه داری بروز تشنگی از مشکلات اساسی روزه داران است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ رضیه شناور مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در مواقعی که ماه رمضان با روزهای بلند تابستان همزمان می شود، یکی از مشکلات اساسی روزه داران، بروز تشنگی در مدت روز است.  

وی افزود: محدود کردن مصرف نمک در وعده های افطار و سحر در این دوران بسیار مهم و کمک کننده است.
 
مسئول گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهارکرد: توصیه می شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ لازم است، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نشود.  
 
وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی کافی نیز می تواند از بروز تشنگی زودرس در مدت روز جلوگیری کند، اضافه کرد: بهتر است میوه در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار و سحر و سالاد به ویژه در وعده های سحر مصرف شود.
 
شناور توصیه کرد: بهتر است از مصرف مواد غذایی پر پروتئین(انواع کباب ها) در وعده سحری خودداری شود، این مواد غذایی به دلیل داشتن پروتئین زیاد، سبب تحریک تشنگی در ساعت های ابتدایی روز شده، روزه دار را دچار تشنگی شدید می کند.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار