‌فرمانده قرارگاه جواد الائمه استان سیستان وبلوچستان گفت: با همت بسیج سازندگی سپاه سلمان زمینه اشتغال برای 55نفر از معتادان بهبود یافته در سیستان وبلوچستان فراهم شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، سرهنگ پاسدار محمد ناظری در جلسه قرارگاه جوادالائمه (ع) که با مشارکت شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در استان برگزارشد، افزود: سپاه سلمان به دوصورت، سخت افزاری و نرم افزاری در زمینه مواد مخدر نقش ایفا می‌کند که بخش سخت افزاریی مقابله بسیجیان و پاسداران در نوار مرزی و پاسگاه‌ها در نقاط و مکان‌های مختلف شهر و همکاری با نیروهای انتظامی و مرزبانی در کشف مواد مخدر است.
 
وی با اشاره به این مطلب که قرار گاه جواد الائمه(ع) از آبان ماه سال 95 فعالیت خودش را در سطح استان سیستان وبلوچستان آغاز کرده است، بیان کرد: هدف این قرارگاه مقابله مردمی علیه مواد مخدر و اعتیاد به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی است‌.
 
فرمانده قرارگاه جواد الائمه استان سیستان وبلوچستان افزود: با ارتقاع سطح آگاهی اقشار جامعه و اقدامات پیشگیرانانه  که سپاه در این قرارگاه در نظر دارد، کنترل و کاهش مصرف مواد مخدر‌، جلوگیری و مقابله با فروشندگان خرد و کلان و اصلاح محلات آلوده است که معمولا در شهرستان‌های مختلف وجود دارد و به صورت محله محور تعداد 23 محله آلوده به مواد مخدر در سطح استان سیستان و بلوچستان شناسایی شده است.
 
سرهنگ ناظری با تاکید بر این مطلب که 6گام اساسی برای مقابله با مواد مخدر و اعتیاد در قرارگاه دنبال می‌شود، بیان کرد: گام اول در این قرارگاه جمع‌آوری بانک اطلاعاتی است که با حضور در محلات آلوده و شناسایی آسیب‌‌های اجتماعی منطقه و همچنین شناسایی خیرین معتمدین و پایگاههای مقاومت بسیج افراد معتاد‌یا قاچاقچیان بوده که در این بانک اطلاعاتی ثبت می‌کنیم.
 
وی تصریح کرد: گام دوم در این قرارگاه بستر‌سازی است که در این راستا جلسات متعددی با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار و در راستای اجرای هرچه بهتر این طرح بستر سازی و برنامه ریزی می‌شود تا بهتر بتوان از امکانات داخلی بسیج و سپاه و دستگاه‌های اجرایی بهره‌مند شد.
 
این مسئول گام سوم این قرار گاه را آگاه سازی برشمرد و اظهار کرد: در این گام بعد از شناسایی افراد معتاد و قاچاقچی زمینه هدایت و ارشاد آنها را فراهم کرده‌ایم تا از این کار توبه کرده و این افراد با همکاری سپاه نسبت به ترک اعتیاد خود در یکی از کمپ‌های سطح شهرستان خود اقدام ‌ کنند.
 
وی افزود: در گام سوم اگر فرد معتاد و یا قاچاقچی ارشاد و هدایت نشد، گام چهارم یعنی اقدام قاطع و دستگیری فرد معتاد و یا قاچاقچی با همکاری مراجع قضایی است که این افراد را برای گام بعدی اعزام می‌کنند.
 
وی گام بعدی را درمان بیماران بیان کرد و گفت: برای این که این افراد بعد از طی مراحل درمانی در اجتماع بیکار نباشد، بسیج سازندگی سپاه و بسیج ‌با بحث صیانت وارد عمل شده و به خانواده‌ها‌ و به افراد بهبود یافته کمک می‌کنند و با دادن تسهیلاتی به آنها در کارهای اقتصاد مقاومتی مشغول شده و کار را برای خود اجرایی می‌کنند.
 
سرهنگ ناظری در ادامه بیان کرد‌: در بحث آگاه سازی تعداد 1334 نفر مربی را آموزش داده‌ایم، هم‌چنین تعداد 198 جلسه و کلاس ویژه دانش آموزان‌، دانشجویان و اقشار دیگر جامعه برگزاری کرده‌ایم که در این کلاس‌ها 11هزار و 394 نفر حضور داشتند، برگزاری 55 همایش در مناطق آلوده در شهرستان‌های قصرقند، زاهدان، چابهار‌، برپایی 15 نمایشگاه در سطح استان‌ جهت مبارزه با موادمخدر،  اجرای برنامه‌های هنری مانند پخش فیلم تئاتر سرود و پخش کلیپ در سطح شهرستان و محلات آلوده نیز از د یگر برنامهها بوده است.  
 
وی تصریح کرد: در سال قبل اردوگاه موقتی در استان راه اندازی شد که تعداد 213مسجد و حسینیه در جهت ترک اعتیاد شناسایی، 645 اماکن فعال در زمینه مواد مخدر، تعداد 6 مرکز توزیع مواد مخدر، 54 قاچاقچی مرد و 5 قاچاقچی زن،1925  نفر معتاد مرد و9 معتاد زن در طول 6 ماه شناسایی شده‌اند.
 
وی با اشاره به تعداد معتادان معرفی شده به مراکز درمانی نیز گفت: در این رابطه 168 نفر مرد و 4 نفر زن جهت به مراکز درمانی معرفی شده، در این راستا 12 قاچاقچی ‌ارشاد ‌و‌ از 5 خانواده هم تعهد گرفته شده است.
 
وی افزود: بهبود 32 نفر از معتادین در 6 ماهه دوم سال 95‌، شرکت 541 نفر معتاد در کلاس‌ها توجیهی‌، ایجاد اشتغال برای 55 نفر از بهبود یافتگان و ارائه تسهیلات بانکی به مبلغ  125 میلیون تومان از سوی بسیج سازندگی را از مهم ترین اقدامات انجام شده این قرارگاه ‌ برشمرد.
 
 انتهای پیام/ع
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.