به گزارش دکتر محمودی سرپرست شبکه دامپزشکی خوسف در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بیرجند ؛ گفت : از آنجا که این بیماری مهلک به شمار میرود، به دامداران و مصرفکنندگان گوشت قرمز توصیه مکرر میگردد با رعایت موازین بهداشتی از شیوع و انتقال این بیماری در جمعیت دامی و نیز جامعه انسانی پیشگیری کنند
محمودی افزود : کشتار حیوان در خارج از کشتارگاه بدون نظارت کارشناسان دامپزشکی است و یکی از عوامل مهم در شیوع و بروز بیماری تب کریمه کنگو به شمار میرود.
وی از تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ماه مبارک خبر داد و از همشهریان عزیز خواستار همکاری با ناظرین بهداشتی شبکه شدند
انتهای پیام/ک