معاون امور تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کردستان گفت: به منظور تامین مرغ مورد نیاز ماه مبارک رمضان سه میلیون و 300 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان انجام شد.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛خالد جعفری گفت: با این میزان جوجه ریزی که فروردین امسال در واحدهای مرغداری گوشتی انجام یافته است بیش از 6 هزار تن گوشت سفید وارد بازار مصرف می‌شود.

وی گفت: برای تداوم این میزان تولید نیز حدود سه میلیون قطعه دیگر در اردیبهشت امسال جوجه ریزی شده و مرغ منجمد ذخیره نیز در صورت نیاز به اندازه کافی در سردخانه های استان توسط پشتیبانی امور دام قابل عرضه است.
به گفته جعفری، محصول جوجه ریزی فروردین هم اکنون در بازار عرضه می شود و جوجه ریزی اردیبهشت نیز 15 خرداد وارد بازار می شود.

معاون امور تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کردستان گفت:با توجه به برنامه ریزی انجام شده درطول ماه رمضان امسال هیچ گونه کمبود و محدودیت در توزیع مواد پروتئینی در کردستان وجود نخواهد داشت.
معاون امور تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی کردستان ادامه داد: با اجرای برنامه ریزی تولید مرغداری های کشورازسال گذشته سهمیه کردستان برای تامین سهیمه تولید ماهانه حدود 2 میلیون و 635 هزار قطعه در هر ماه با 10 درصد بالاتر یا پایین تر در نظر گرفته است.
جعفری افزود: با این میزان جوجه ریزی کردستان در هرسال قادر به تولید 75 هزار تن گوشت سفید بوده که با این میزان تولید علاوه بر تامین 40 هزار تن مصرف استان، 35 هزار تن تولید مازاد خود را به 12 استان دیگر صادر می کند.
وی با اشاره به اینکه در طرح برنامه ریزی تولید مرغداری های کشور سهمیه کردستان در بین هشت استان شمالغرب کشور و غرب کشور رتبه اول را دارد گفت: توان تولید واحدهای مرغداری کردستان سالانه 100 هزار تن قابل افزایش است.
در حال حاضر تعداد 727 واحد مرغ گوشتی در کردستان با ظرفیت حدود 14 میلیون و 459 هزار و 400 قطعه در دوره و حدود 58 میلیون قطعه در سال با توان تولید 100 هزار تُن گوشت مرغ در حال فعالیت است.

اانتهای پیام/م


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار