به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مدیر جهادکشاورزی گناوه در اجرای این برنامه گفت: در اجرای این طرح دستگاههای نظارتی مشارکت و بر عرضهکنندگان کالا و مایحتاج غذایی اساسی و ضروری مردم در ماه مبارک رمضان سرکشی می کنند.
امان الله حیدری افزود: در این طرح وضعیت قیمت، کیفیت، سالم بودن، رعایت بهداشت و توزیع کالاهای اساسی طرح ضیافت ازنزدیک بررسی و نظارت می شود.
وی گفت: طرح تنظیم بازار در طول سال با همکاری دستگاههای مرتبط این شهرستان اجرا و در برخی از ماههای سال ازجمله ماه رمضان که تقاضای مردم بیشتر می شود، شدت می یابد.
مدیر جهادکشاورزی گناوه بیان کرد: در اجرای مرحله اول گشت طرح ضیافت معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار، روسا و بازرسان ادارات صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، اتاق اصناف، غله و آردنان و شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گناوه حضور یافتند.
در اجرای این طرح از چندین مرکز عرضه کننده مواد غذایی گوشت قرمز، لبنیاتی و نانوایی بازدید و نکات لازم به آنان توصیه شد.
انتهای پیام /پ