به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اعلام این خبر گفت: در آستانه فرا رسیدن فصل گرما کمیته های التور شبکه های بهداشت و درمان استان گیلان در راستای پیشگیری از بیماری های منتقل شده از آب و غذا فعال شدند.
محمدعبدالله پور افزود: هر ساله با شروع فصل گرما و آماده شدن محیط برای رشد و انتشار میکروب های ایجاد کننده ی انواع کاستروآنتریت ها با افزایش بیماری های منتقله از آب و غذا روبرو می شویم که انواع عفونت ها ( از جمله وبا ) و مسمومیت های غذایی را در بر پی دارد.
وی اظهار داشت: بیماری های منتقله از آب و غذا، تهدیدی برای سلامتی افراد به ویژه گروه های سنی حساس از جمله کودکان، کهنسالان و افرادی که دارای نقص ایمنی هستند.
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در کمیته های التور بر روند نظارت و پایش واحدهای تولیدی، نگهداری و عرضه مواد غذایی خوردنی و آشامیدنی، فاضلاب شهری، بیماری منتقله از آب و غذا، کنترل کیفی آب شرب شهرستان، سالم سازی آب شرب، کنترل روغن در ماه مبارک رمضان، اطلاع رسانی و تبلیغات بهداشت محیطی توسط کارشناسان بحث و تبادل نظر شد.