به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برخي مواد غذايي خاص و پرمصرف به دليل آنکه سرخ شده يا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتي که مجددا در مايکروويو گرم شده و تحت دماي بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگيرند با ايجاد مواد مضر در آنها به سلامتی آسيب رسانده و در برخي موارد حتي سرطان زا مي شوند.
پيتزا را درون مايکروويو گرم نکنيد پيتزا يکي از غذاهايی است که بيشتر افراد آن را در مايکروويو گرم مي کنند که اين کار آسيب جدي به سلامت بدن وارد مي کند. بهترين راه گرم کردن آن استفاده از فر يا اجاق گاز است و حداکثر دماي فر 375 درجه فارنهايت انتخاب شود
استيک را درون مايکروويو گرم نکنيد براي گرم کردن استيک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسيار کم گرم کنيد.
مرغ سوخاری را درون مايکروويو گرم نکنيد از گرم کردن مرغ سوخاري در مايکروويو اجتناب کرده و براي گرم کردن آن را در ظرفي داخل فر قرار داده و روي آن را با فويل بپوشانيد و حداکثر تا دماي 375 درجه فارنهايت به مدت 10 دقيقه گرم کنيد.
پاستا را درون مايکروويو گرم نکنيد اگر بر روي پاستا سس ريخته شده است هرگز نبايد آن را گرم کنيد در غير اين صورت آن را در يک تابه با مقدار کم آب جوش و روغن گرم کنيد.
اسفناج را درون مايکروويو گرم نکنيد با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نيروسامين در آن توليد مي شود به همين هرگز آن را گرم نکنيد.
منبع: برترين ها
انتهای پیام/