احسان زارع رئیس دامپزشکی شهرستان بافق درگفتگو با
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت: هیچ گونه گزارشی در ارتباط با شیوع تب کنگو در شهرستان بافق وجود ندارد.
زارع افزود: سال گذشته میزان ابتلا و مرگ و میر بیش از سالجاری بوده اما به دلیل انتشار این خبر در فضای مجازی از یک سو باعث رعب و وحشت و از سوی دیگر باعث آگاهی مردم شده است.
وی مهمترین راه پیشگیری از این بیماری را جلوگیری از کشتار غیرمجاز و غیر بهداشتی و تهیه گوشت از قصابی های مجاز عنوان کرد.
زارع همچنین تصریح کرد: تب کنگو به راحتی از دام مبتلا از طریق گزش کنه الوده و تماس با خون در هنگام قطعه بندی گوشت قابل انتقال است و برای جلوگیری از ان باید گوشت را به مدت 24 ساعت و جگر و کلیه را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری نمود تا ویروس از بین برود.
وی عنوان کرد: دامداران و روستاییان هنگام شیردوش و پشم چینی از کشتن کنه با دست اجتناب کنند.
زارع با بیان اینکه اولین گزارش این بیماری در زاهدان بوده است یادآور شد:کشتارگاهها حتما باید به دستگاه پیش سرد کن مجهز باشند تا خطر الودگی به حداقل برسد.
رییس دامپزشکی بافق افزود: یک مورد از تب کنگو در یزد گزارش شده که فرد مسافر و اهل استان هرمزگان است.
انتهای پیام/ ی