مدیر گروه مهندسی و نظارت بهداشت محیط شماره دو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در بازرسی های انجام شده از مراکز توزیع غذا و کارگاه های تولید زولبیا و بامیه مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد جمع آوری شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،هوشنگ طاهری  اظهار کرد: در بازرسی های چند روزه اخیر ۵۰۰ کیلو برنج خارجی بدون هویت و ۳ هزار کیلو مواد غذایی با علائم فساد و تاریخ گذشته شامل انواع مواد غذایی، شیرین جات و پولک و نبات و ... جمع آوری شده است.

وی با اشاره به بازدید کل مساجد به صورت تیمی، گفت: ۴۷۶ مسجد توسط تیم های تشکیل دهنده بازدید در سه وعده صبح، قبل از افطار و بعد از افطار مورد بازدید قرار گرفته است.

طاهری با بیان اینکه این مواد غذایی فاسد پس از دریافت مجوزهای قانونی به سایت دفن پسماندهای بهداشتی منتقل و با نظارت دقیق کارشناسان بهداشت محیط از چرخه مصرف خارج شدندافزود :به منظور حفظ سلامت روزه داران در ماه مبارک رمضان بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در این ماه به طور ویژه انجام می شود.

 
 
 
انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار