برای پیشگیری از بیماری تب‌کریمه‌کنگو ، بیش از 700 هزار دام در استان سمنان سم پاشی شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، محمد سعیدی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت : تاکنون هیچ مورد آلوده و یا مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو در استان سمنان مشاهده و یا گزارش نشده است.
 
وی ضمن اطمینان بخشی به مردم از عدم رویت موارد آلوده به این بیماری خطرناک، اظهار کرد: برای پیشگیری از این بیماری، اکیپ‌های مبارزه با بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی استان در راستای مبارزه با عامل انتقال این بیماری در دو ماهه ابتدایی سال جاری بیش از 790هزار و 301 رأس دام و همچنین حدود یک میلیون و 558هزار و 200 متر مربع جایگاه دام و دامداری را در این استان سمپاشی کردند.

وی با بیان این که تب کریمه کنگو، بیماری ویروسی مشترک بین انسان و حیوان است که عامل انتقال آن کنه و تخم آن است، ادامه داد: کنه‌ ناقل می‌تواندباگزش مستقیم انسان و یا آلوده کردن حیوان، بیماری را به انسان منتقل کند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان گفت: پرندگان به عنوان ناقل غیرمستقیم در انتقال این بیماری موثر هستند و حیواناتی مانند گوسفند، بز، گاو، خرگوش جوجه تیغی به این بیماری دچار می‌شوند.

وی با اشاره به این که بیماری تب کنگو با علائمی ظاهری خاصی نمایان نمی‌شود و باید متخصص و دامپزشک با اقدامات تشخیصی تخصصی این بیماری را تشخیص دهد ، افزود: قصابان در هنگام ذبح از دستکش و چکمه استفاده کرده و مردم نیز باید دام را از میادین معتبر دام تهیه و از کشتار در منازل شخصی خودداری کنند.

سعیدی توصیه کرد: مردم گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و به مهر ولیبل روی لاشه توجه کنند. ضمن اینکه بعد از خرید گوشت، 24 ساعت گوشت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود و از مصرف جگر و گوشت خام خودداری کنند.
انتهای پیام / ه


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.