زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است كه همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ؛ پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در ماه رمضان بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند.

کارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویری کارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویریکارگاه پخت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان + گزارش تصویری
انتهای پیام / ا - ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.