میر حسینی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در گفتگو
با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: جذابیت آیین ها و آداب ماه رمضان در استان به گونه ای است که بسیاری از گردشگران علاقهمند هستند این فرهنگها را از نزدیک ببینند.
میر حسینی افزود: قدمت بالای فرهنگهای به یادگار مانده، جذابیت این آیینها و آداب و رسوم را افزایش داده است به گونهای که بسیاری از گردشگران علاقهمند هستند این فرهنگها را از نزدیک ببینند.
این مسئول ادامه داد: وقتی ماه مبارک رمضان آغاز میشود روزه داران در شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان انواع آیینها را انجام میدهند که هرکدام از این اعمال برای گردشگران جذاب و دیدنی است.
وی گفت: علاوه برآداب و رسوم، انواع خوردنی ها، نوشیدنی ها، نان ها، شیرینی جات و غیره در شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان تهیه و در اختیار روزه داران قرار می گیرد که این مهم باعث جذب نگاه گردشگران خارجی و بسیاری از گردشگران داخلی شده است.
میرحسینی با اشاره به اینکه شب زنده داری در شب های قدر و سفره های نذری، آیین های سحر و افطار از دیگر مزیت های فرهنگی ماه رمضان است افزود: حفظ این فرهنگ ها علاوه بر حفظ و ارتقاء هویت دینی و اسلامی، برای جذب گردشگران نیز بسیار مهم می باشد.
معاون گردشگری بیان کرد: گردشگری فرصتی را فراهم می کند که مردم استانهای دیگر و حتی اتباع سایر کشورها از فرهنگ ها و خرده فرهنگ های جامعه ما مطلع شوند.
این مسئول ادامه داد: ظرفیت گردشگری رمضان، برپایی نمایشگاه مرتبط، جشن های دینی و همخوانی قرآن و غیره را شامل میشود که هر کدام با توجه به تنوع در اجرا، جذابیتهای زیادی برای گردشگران ایجاد میکند.
وی گفت: رونق گردشگری در جامعه ما افزایش تولید و اشتغال را به همراه خواهد داشت که نتیجه آن کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی از جمله بیکاری خواهد بود.
میرحسینی افزود: نگاهی درست و دقیق به گردشگری در مدیریت عالی استان وجود دارد که با سیاستگذاری انجام شده برای مقصد شدن سیستان و بلوچستان در سال ۹۶ نگاهها به استان تغییر کرد و با ایجاد احساس امنیت توانستیم بیشترین حجم سرمایه گذاری خارجی و افزایش حضور و ماندگاری گردشگران خارجی در سیستان و بلوچستان که در گذشته چهره کدری از آن به دنیا مخابره شده بود را شاهد باشیم.