به گزارش
مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامهی آموزش غذاهای مناسب برای ماه مبارک رمضان، امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یک نوع سوپ لذیذ، آشنا کنیم. این روش پخت سوپ، در کشور لبنان، طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی با طرز تهیه و مواد لازم برای پخت سوپ ذرت، با ما همراه باشید.
مواد لازم: ذرت پخته شده: 600 گرم
شیر: نیم لیتر
پیاز: یک عدد متوسط
آرد ذرت یا نشاسته: یک قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
آب: نیم لیتر
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن، تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. سپس، ذرت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. آرد ذرت را با شیر مخلوط کرده و به مواد قبلی، اضافه میکنیم.
در مرحلهی بعد، آب را به همراه پودر پاپریکا، نمک و فلفل، به سوپ اضافه میکنیم و حدود 15 تا 20 دقیقه به سوپ اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
سوپ آماده شده را در مخلوط کن میریزیم و پس از میکس کردن، آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پاپریکا و دانههای ذرت، تزیین میکنیم.
منبع: تابناک
انتهای پیام/