رئیس اتحادیه دامداران گفت: افزایش تعرفه واردات از ۵ به ۱۰ درصد، تغییر ارز مبادله‌ای به آزاد و ممنوعیت واردات همزمان با فصل برداشت، از جمله عواملی است که بر قیمت جو تأثیر گذاشته است.

چه عواملی افزایش قیمت جو را رقم زد؟
حسین نعمتی رئیس اتحادیه دامداران در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین وضعیت قیمت جو در بازار اظهار داشت: افزایش تعرفه واردات از ۵ به ۱۰ درصد، تغییر ارز مبادله‌ای به آزاد و ممنوعیت واردات همزمان با فصل برداشت از جمله عواملی است که بر قیمت جو تأثیر گذاشته است.

وی افزود: با وجود تأخیر در پرداخت مطالبات دامداران و عدم افزایش نرخ شیر طی سه سال گذشته، افزایش قیمت جو می‌تواند ضربه مهلکی بر پیکره دامدار وارد نماید.

به گفته نعمتی افزایش قیمت جو موقتی است و همزمان با عرضه محصول داخلی به بازار نرخ‌ها کاهش می‌یابد.

رئیس اتحادیه دامداران با بیان اینکه جو یکی از اقلام اساسی در صنعت دامپروری است، عنوان کرد: حدود ۵۰ الی ۶۰ درصد کنسانتره دامداری‌ها را جو تشکیل می‌دهد از این رو افزایش قیمت آن می‌تواند تأثیر بسزایی در قیمت تمام شده محصول داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه دولت در جهت حمایت از کشاورزان اقدام به افزایش تعرفه واردات کرده است، تصریح کرد: دولت باید اقدام به اخذ تصمیماتی نماید که منابع دامدار در آن دیده شود چرا که هر دو تولیدکننده هستند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iraq
علی
۱۱:۳۷ ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
اگر قیمت جو افزایش پیدا نکند واز بقیه اقلام پا یین تر باشد کشاورز دیگر دنبال کاشت جو نمیرود
آخرین اخبار