به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ چگنی، با بیان اینکه اعتبارات نوسازی مدارس لرستان شامل پنج بخش بوده و کل اعتبار ما در ردیفها ۳۴ میلیارد و ۴۰۶ میلیون تومان بوده است، گفت: در بخش تخریب و بازسازی مدارس ۲۰ میلیارد و ۲۳۲ میلیون تومان به استان اختصاص یافت که ما توانستیم ۴ میلیارد و ۲۵۷ میلیون تومان تخصیص دریافت کنیم که یک میلیارد و ۱۳۰ میلیون تومان از این رقم بهصورت اسناد خزانه بوده است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان، در ادامه افزود: در بخش پروژههای نیمهتمام مشارکت خیرین یک میلیارد و ۹۸۶ میلیون تومان بوده که تاکنون ۵۰۵ میلیون تومان دریافت کردهایم.
وی افزود: در بخش اعتبارات سیستمهای گرمایشی مدارس ۱۰ میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان اعتبار مصوب شده بود که تاکنون ۹ میلیارد و ۶۴۷ میلیون تومان معادل ۹۳. ۴ درصد است جذب شده است.
چگنی با بیان اینکه در بخش تکمیل فضاهای ورزشی استان نیز یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان اعتبار مصوب بوده که ۵۱۲ میلیون تومان معادل ۴۳. ۴ دهم درصد جذب کردیم، گفت: در مجموع از ۳۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تاکنون ۱۵ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان معادل ۴۴. ۸ درصد است جذبشده است.
وی گفت: سال گذشته در جشنوارههایی که برگزار شد از ۱۳ میلیارد تومان تعهد خیرین مدرسه ساز ۱۱ میلیارد تومان محقق شد.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان گفت: ۲۳ مدرسه شبه کپری در استان وجود دارد، کپر بودن ازنظر معماری فضایی متناسب با اقلیم همان منطقه است و از مصالح بومی برای ساخت مدارس بهکاربرده شده است.
وی افزود: در لرستان ۴۳ مدرسه خشتی، گِلی، سنگی و چوبی وجود دارد که بنیاد علوی اخیراً برای جمعآوری این مدارس اقدامات خوبی انجام داده و ۱۰ مدرسه را در دست ساخت دارد.
چگنی با بیان اینکه مدارس شبه کپری در مناطق صعبالعبور استان که راه دسترسی ندارند واقع شدند، گفت: برای ساخت مدرسه جدید باید از طریق هلیبرد مصالح را به این مناطق انتقال داد که در صورت تأمین سیمان موردنیاز ساخت این مدارس و انتقال آن از طریق هلیکوپتر اقدام لازم برای مدارس آنجا انجام میشود.
انتهای پیام / د